OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hupsista, tulipa eleltyä pitkä aika erossa blogista. Tuntuu jo kivalta palata tänne! Tämän päivä lomaohjelmassa oli kynsilakkaleikkejä, kun inspiroiduin meikkipussini tupsusta. Pinkki ja punainen ovat hauska väriparivaljakko, mutta myös pinkki ja vaaleanpunainen pelaavat hyvin yhteen. Mitään järkeähän tässä kynsien lakkaamisessa ei ole, sillä koska uin ja pesen käsiä usein, lakkaus on epäsiisti jo ihan muutama päivä manikyyrihetkestä. Geelikynsiä en enää ota, sillä järkytyin siitä, miten nopeasti edelliset  ottamani menivät rumiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAlentosuukko OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen lakkaustyylissäni todella rutinoitunut. Yksiväriset kynnet ovat tylsät, mutta yhtä tylsät ovat nämä minun versioni. Juutuin muutaman vuoden takaiseen trendiin kai loppuiäkseni eli lakkaan aina kynteni niin, että nimettömien kynsissä on eri väri kuin muiden sormien. Joku väitti, että tällä lakkauksessa viestii jotakin siitä, kumpi sukupuoli kiinnostaa, mutta en ole miettinyt asiaa niin pitkälle. Täytyykö kaikella olla aina syvempi merkitys? Kannattaa muistaa, että joskus hakaneula rinnassa on vain hakaneula ja musta piste kämmenessä tahaton tahra. Sateenkaaripaitaisia ihmisiäkään ei kannata heti leimata homoseksuaaleiksi, sillä kaikki eivät symboliikasta välitä.

Minä välitän tällä kesäisellä lakkauksellani vain ilosanomaa siitä, että on ihan okei juuttua loppuelämäkseen johonkin trendiin, jos se vie sydämen. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Odd Molly -pussukka saatu)