OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katsokaa nyt näitä kynsiä! Minun halkeilevat ja lohkeilevat nysäkynteni ovat kadonneet ja niiden tilalla kasvavat vahvat ja (minun mittapuullani) pitkät kynnet. Monien kokeilujen jälkeen löytyi ravintolisä, joka oikeasti pitää kynnet kunnossa. Harmi, että mitkään niistä kauniisiin purkkeihin pakatuista pillereistä eivät toimineet, sillä tämä Evonialta saamani ravinneboksi ei ole millään tavalla mediaseksikäs tai hyvännäköinen. Toisin sanoen en olisi itse tajunnut napata tällaista ostoskoriini. Syön päivittäin kaksi ravintolisäkapselia, mutta vaikka kapselit on suunnattu hiuksille, huomaan suurimman eron kynsissäni.  Ja se ero tuntui jo kuukauden jälkeen. Muut kyllä väittävät, että hiuksenikin ovat kasvaneet vauhdilla, mutta siihen en ota kantaa. Näitä myyvät Life-myymälät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomasitte ehkä ensimmäisen kuvan kuivahtaneet kynsinauhani? Aikamoisen rumat, eikö vaan? Ei hätää, niin minustakin! Niihin löytyi äsken pelastus äitini kosmetiikkavarastoista. Äitini opetti minut rakastamaan Mavalan tuotteita jo kosmetologiaikoinaan, mutta en yhtään muistanut, että merkin kynsinauhakynä eli tuttavallisesti Mavapen on näin hyvä. Tussikynän kärjellä levitetään hoitavia öljyjä kynsinauhoille ja ne pehmenevät hetkessä. Tuon ylimmän kuvan ja tämän kuvan välillä on kulunut aikaa noin 15 sekuntia eli öljytussisuttaushetken verran. Ero on huikea!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sadesään ja tummien pilvien inspiroimana päätin lakata kynteni tummansinisiksi. Tiesittekö, että kynsilakka voi olla vain 85 % luonnollinen? Synteettisiä ainesosia on tällöin käytetty mahdollisimman vähän. Ne varmistavat kynsilakoille nopean kuivumisajan ja hyvän pysyvyyden lopputuloksen. Sellaisia ovat Kure-merkin luonnollisemmat lakat. Tätä Stone Wash -farkkytyttösävyä on menossa jo kolmas pullo. Pullo maksaa parikymppiä, mutta kestää käytössä pitkään. Sellaisia vinkkejä sadepäivään! Mitä teidän kyntenne voivat? :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA