Onko tänään tosiaan jo torstai? Viikko on hurahtanut ohitse nopeasti. Olemme hioneet kesälomasuunnitelmia ihan urakalla ja päättäneet, että lomat on hyvä jakaa sekä kesä- että heinäkuulle. Kesäkuun loppupuolelle tuli yksi hääkutsukin, mistä olen tietysti todella innoissani. Lapset ovat häihin kuulemma tervetulleita, mutta yritän silti hankkia lastenvahdin. Olisi kivempi nauttia tärkeästä päivästä ilman ipanan perässä juoksemista. Voisi rauhassa valita juhlavaatteetkin sen mukaan, mihin haluaa pukeutua eikä siten, että hikoiluriski minimoidaan ja ettei mitään vilku, kun konttaa taaperon perässä ympäri Suomenlinnaa. Eikä tietysti tarvitsisi lähteä kotiin niin aikaisin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Katri Niskanen

liivi – She Inside (saatu)

kengät – Marc by Marc Jacobs

Eilisellä reissulla taapero oli tiiviisti mukana menossa. Treffasimme keskustassa Nooran, jonka kanssa valokuvasimme vähän ja käväisimme tutustumassa erääseen tyttömäiseen festarimallistoon. Noora ehtikin jo postata tapahtumasta oman bloginsa puolella. Minulla oli eilen hieman teknisiä vaikeuksia koko blogin kanssa, kun tietokoneeni on muka puoliksi täynnä elokuvia, joita ei kuitenkaan löydy mistään, jotta ne voisi poistaa. Inhoan, kun tietotekniikka pettää! Nyt sain kuitenkin sen verran tilaa käyttööni, että koneelle mahtuu taas vähän valokuvia ja blogin päivittäminen onnistuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa, kun aamulla on taas PT-tapaaminen ja pääsen kertomaan hyvät uutiset. Tai no, hyvät ja huonot. Selkä on kunnossa, joten huomisesta treenistä voi tehdä kunnolla raskaan. Harmi vaan, että tuon viikottaisen salikäynnin lisäksi en ole ehtinyt tehdä useampaan viikkoon mitään kuntoni eteen. Kyllä ärsyttää! Tekemättömien asioiden lista on niin pitkä, että iltalenkin sijaan olen kirjoittanut, päiväuniajan Yogaia-jumppa on vaihtunut valokuvaamiseen ja aamulla mies on lähteny töihin niin aikaisin, että pitäisi herätä puoli viideltä, jos tahtoisi aamulla lenkille. Hakaniemen Lady Line kun ei ole siihen aikaan vielä auki. Jospa saisin kesälomalla kehiteltyä jonkinlaisen liikuntasuunnitelman, niin paikallaan junnaava paino alkaisi taas laskea. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA