Havahduin perjantaina puristavaan tunteeseen. Oli niin kova ikävä ystäviäni, että kurkkua kuristi. Heitin niin sanotusti verkot vesille ja kokeilin, josko joku ei olisi vielä sopinut viikonlopulle mökkisuunnitelmia. Jo ensimmäisellä viestillä tärppäsi, sillä entisellä naapurillani sattui olemaan aamulla aikaa nähdä. Hänkin oli tosin lähdössä mökille, mutta reilun tunnin sain varastettua itselleni kahvitteluseuraa. Aamulla jätin pojat keskenään kotiin. Vielä laukku ja kangaskassillinen kenkiä (selitän myöhemmin toisen blogini puolella, mitä niillä tehtiin) kainaloon ja syöksyinkin jo seuraavaan raitiovaunuun. Hetken olin hassu ja ikävöin 3B- ja 3T-raitiovaunuja, niiden kanssa sekoilussa sitä vasta oli tunnelmaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karhupuistossa minua odotti Jonna. Nainen, johon ihastuin hänen bloginsa kautta, jonka kanssa asuin muutaman viikon kämppiksinä ja muutaman vuoden naapureina. Meillä on paha tapa jauhaa samoja asioita aina, kun tapaamme. Juttumme pyörivät muutaman yhteisen elämämme kohokohdat ympärillä, mutta niistä tuntuu aina löytyvän uusia ulottuvuuksia tai yksityiskohtia. Niin kuin siitä, kun yritimme tiirailla yhteisen lähikauppamme työntekijän nimilappua ja väittelimme siitä, mikä pojan nimi on. Pietarinkadun K-kauppaa tulee välillä ikävä, se oli paras lähikauppa ikinä! Jos ette muuten ole käyneet  Karhupuiston viereisessä Bergga-kahvilassa, suosittelen poikkeamaan. Alle 9 eurolla sai täyttävän aamiaisen ja kahviakin voi hakea santsikupin vielä samaan hintaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – H&M

housut – tuliainen ulkomailta

laukku – Olympus (saatu)

rannekorut – H&M (monta eri settiä)

kengät – Ellos

En tajua, mikä aivotärähdys aamulla tapahtui, kun pukeuduin kuin tuhannen ja yhden yön sankari. Mukavuus taisi voittaa jälleen tyylin! Tämän laukunhan ostin nudenvärisenä vähän aikaa sitten, mutta jäin haaveilemaan mustasta versiosta. Perjantaina, sen pahimman ahdistuksen keskellä (jos ihan rehellisiä ollaan), lähetti soitti ovikelloa ja toi minulle tämän mustan laukun lahjana Olympukselta. Olen niin kiitollinen! Olisin joka tapauksessa ostanut tämän jossakin vaiheessa tai yrittänyt varastaan laukun Veeralta. Tämä Olympuksen nahkalaukku sopii jokaiseen asuun, niin monikäyttöinen se on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mukavaa viikonloppua! Muistakaahan, että tänään on siivouspäivä. :)