KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ ZADAA-SOVELLUKSEN KANSSA

Onko Zadaa-mobiilikirpputori teille tuttu? Zadaa-kokemuksia ja erilaisia yhteistyöpostauksia on tullut blogimaailmassa vastaan jo useampi kappale, mutta nyt sovelluksesta kirjoitetaan hieman toisesta syystä. Me bloggaajat autamme keräämään huimat 10 000 euroa lasten hyväksi tuon kirpputorisovelluksen avulla siten, että myytävien tuotteiden hinnoista menee rahaa hyväntekeväisyyteen. Tahtoisinkin haastaa mukaan myös teitä lukijoitani, sillä hyväntekeväisyystempaukseemme voi osallistua ihan kuka tahansa. Myyntikohdetta lisätessä voi valita, tahtooko luovuttaa osan tuotteen hinnasta hyväntekeväisyyteen Lahjoitussumma voi olla vaikka euro tai jopa koko tuotteen hinta, ihan miten itse haluaa. Jos ei tahdo lahjoittaa myyntisummaa hyväntekeväisyyteen, Zadaa ottaa pienen myyntipalkkion välistä, mutta sovellus näyttää näppärästi, mitä tuotteelle kannattaa laittaa hinnaksi, jos tahtoo vaikkapa tienata 20 euroa, mutta lahjoittaa 5 euroa hyväntekeväisyyteen.

moumou zadaa 2

shortsit Gina Tricot Exclusive / toppi Mango Suit

Suomalaisen kirppissovellus Zadaan avulla on turvallista myydä tai ostaa, sillä raha siirtyy myyjälle vasta, kun ostaja ilmoittaa, että ostettu tuote on vastaanotettu ja vastaa myynti-ilmoituksen kuvausta. Minä testasin sovellusta myös ostajan näkökulmasta ostamalla nämä korvakorut itselleni. Klikkasin ne ostoskoriin, maksoin ne puhelimellani, odotin niiden tipahtavan muutaman päivän päästä postiluukustani, tarkistin korvisten kunnon ja kuittasin ne saaduiksi sovelluksen muistuttaessa minua siitä ystävällisellä ilmoituksella. Ihan vaan, että en unohtaisi kuitata asiaa, jotta myyjä saisi rahansa mahdollisimman pian. Kaikki oli helppoa ja nopeaa. Myös myynti-ilmoitusten tekeminen kävi näppärästi. Jostakin syystä en saanut kameraa toimimaan sovelluksessa, mutta kuvasin sitten tuotteet erikseen ja latasin kuvakirjastosta ilmoitukseen. Kuvia mahtuu myyntikohteeseen 2-4 kappaletta.

moumou zadaa

kengät ja laukku Spirit

Minut löytää Zadaa-sovelluksesta nimellä Iina M. (haha, yllättävää) ja jos tyylini tai vaatekaappini sisältö muuten miellyttää, kannattaa klikata “follow” heti profiilini kohdalla. Tämän postauksen kuvissakin vilahtelee myynnissä olevia vaatteita ja asusteita, ihan vinkkinä vaan. Zadaa on siitä nerokas, että siellä voi seurata tyyppejä, joiden tyylistä tykkää tai etsiä vaatteita vaikka ihmisiltä, jotka ovat samaa kokoa ja vartalotyyppiä kuin mitä itse on. Lisäilen ehkä ensi viikolla vielä toisen erän vaatteitani myyntiin ja myöhemmin kesällä erikseen odotus- ja imetysvaatteita sekä -koruja. Yhdestä jutusta joudun kyllä pyytämään anteeksi teiltä. Ne Addun kukkaverkkarit katosivat nimittäin kirppiskasastani ennen kuin ehdin saada ne myyntiin. Rehellisesti sanoen vaihdoin ne ystäväni kanssa aivan ihanaan kesämekkoon. Anteeksi! :D

moumou zadaa 3

Lataa Zadaa-mobiilisovellus Apple Storesta tai Google Playsta ja lähde mukaan tekemään hyvää joko ostamalla tai myymällä. Koodilla IM9864 saatte 5€ shoppailurahaa sovellukseen, koodi aktivoidaan omassa profiilissa! :)

Edit: Koska nimimerkkihakua tai muutakaan käyttäjähakua ei kuulemma ole, lisäsin postaukseen kuvien alle tuotteiden merkit. Niillä löytää myyntikohteeni ja sitä kautta minut.