Viikon paras addiktio on McDonald’sin mango-ananassmoothie. En tiedä, mitä taika-ainetta siihen lisätään, kun se niin koukuttaa, mutta hyvää tuo on. Maistuu ihanasti lasten mangososeelta! Kun ulkona palloilee auringossa aamusta iltaan, nappaan usein tuon hedelmäpyreitä sekä -mehua ja jogurttia sisältävän hileisen herkua viilentämään oloani. Normaalikokoinen on juuri sopiva, iso on jopa minulle liian iso juotavaksi. Meillä ipanakin tykkää näistä, joten yleensä annan pojan juoda ensin parit huikat tästä ja juon itse loput. Pillillä ylettää myös kyhnyttämään kutiavia poskihampaita ja viileä varmasti auttaa kipeisiin ikeniin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras suoritus tuli tehtyä äsken. Raivosiivosin (kyllä, se on oikea verbi) melkein koko asunnon, kun pojat lähtivät kaksin Porvooseen. Ei ehkä paras idea selän kannalta, vaikka todella varovainen olinkin, mutta oikea ratkaisu pääni kannalta. Rojukasat, pölypallerot ja tahrat pöytäliinassa ahdistavat yllättävän paljon, mutta nyt koti tuoksuu polkkakarkilta ja tuntuu taas viihtyisältä. Seuraavaksi nostan kyllä jalat kohti kattoa enkä liiku paikaltani ennen iltaa. Paitsi ehkä hakemaan smoothien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras hurahdus koskee lasiastioita. Ajattelin lasiastioiden olevan ensin vain jokin ohimenevä trendihullutus, mutta huomasin olevani siinä väärässä. Ensin aloin vaihtaa taloutemme muovisia juomapulloja lasisiin, sitten eri kokoisia säilytysrasioita ja nykyään juon usein jo aamukahvinikin lasista.  Kuumien juomien kanssa lasi tosin vaatii silikonikuoren, jotta ei polta näppejään. Varsinkin salaatti pysyy ihanan rapsakkana lasisessa säilytysastiassa. Kuvan tuotteet ovat Lifefactoryn. Otin kuvan showroomilla, joten valitettavasti tämä kokoelma ei ole omani, vaikka muutaman tuollaisen lasin omistanikin. Uskoisitteko, että nuo eturivin lasit ovat viinilaseja?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras löytö on TÄYDELLINEN uimapuku. Ihan totta, sovitin sitä juuri. Olin jo varma, etten löydä itselleni uima-asua, joka päällä olo on itsevarma, mutta toisinpa kävi. Tällä hetkellä H&M:n verkkokaupasta löytyy tuota muotoilevaa uikkaria mustassa värissä enää yhdessä koossa, mutta kokoja täydentyy yleensä lisää palautusten myötä ja ehkä muutenkin. Jos siis ongelmana on löllyvä masu, isohko takamus (eli kiristävät jalantiet uimapuvuissa) ja rinnat, jotka tarvitsevat tukea sekä pienet toppaukset, tämä muotoileva kaunotar imartelevalla leikkauksella on vastaus teidänkin unelmiinne. Olkaimet ovat säädettävät, joten etumukselle saa todellakin tuen. Ah, rakastan! :)

Näyttökuva 2016-05-29 kello 16.23.35