Salamatkustaja-blogin yhteistyökampanja puri salakavalasti minuunkin. Ihastuin lintukorviksiin niin kovasti, että heti luettuani Zadaa-postauksen, ostin itselleni sovelluksen kautta Poola Katarynan korvakorut. Korvikset tipahtivat äsken postiluukusta ja pujotin ne heti korviini. Olen ihaillut näitä aikaisemmin muistaakseni ainakin Karkilla, oli kiva löytää oma korvispari edulliseen hintaan. Minua ei haittaa yhtään ostaa käytettyjä koruja, vaatteita tai kenkiä, joten olen vain iloinen löydöstäni. Minunkin blogiini on tulossa Zadaa-postaus, joten kaikki kukkakuosista Adidaksen takkiani kuolanneet – kannattaa pysyä kuulolla. Samaa kuosia on tulossa myyntiin muutamakin vaate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen ostokseni, jonka tänään hankin, oli vähän typerä. Ei muuten, mutta olen saanut alkuperäisin Beauty Blender -meikkimunia useammankin kappaleen blogini kautta, mutta en ole koskaan tykännyt niistä, joten olen antanut ne pois. Nyt kuitenkin joudun käyttämään tällaista, joten ostin kopiotuotteen. Mutta voiko tämä todella olla huonompi kuin “alkuperäinen”? Onko vaahtomuovimunissa ihan oikeasti eroja? Syy, miksi munan ostin, on se, että olen aloittanut tänään contour-meikkien tekemisen postausta varten. Lupasin paneutua aiheeseen ja postaus on nyt vireillä. Testaan sekä muutaman sävyn puuterimaista tekniikkaa että useamman sävyn voidemaista palettia, joten jutusta on tulossa vähän pidempi. Toivottavasti jaksatte odottaa! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA