haaveasu keltainen

toppi – KappAhl

shortsit – mint&berry

kauneusöljy – Herbina

purkki – Ellos

laukku – H&M

kengät – H&M

Sellaisena aamuna, kun voikukat näyttävät vallanneen pihanurmikon, keltainen väri inspiroi keksimään päivän asun. Kenkäkaapista kaivettaisiin esiin voikukankeltaiset sandaalit, joiden muotoilu tuo mieleen oman lapsuuden. Yläosaksi soviteltaisiin Vintage Stories -malliston pitsistä toppia ja kun sen alaosaksi puettaisiin puhtaanvalkoiset shortsit, syntyisi kesäinen “huijaushaalari”. Ihon päivetystä korostettaisiin mangontuoksuisella kauneusöljyllä, joka antaa iholle herkullisen tuoksun, mutta myös kosteuttaa. Lasipurkki hanalla täytettäisiin kesäisellä boolilla, pakattaisiin juuttikassiin ja kannettaisiin rannalle. Vielä ryhmäviestillä koordinaatit rakkaimmille ystäville ja kesäpäivä voi alkaa.  Siinäpä se!