MAINOS / UPCYCLE WITH JING

Olin viime vuoden korvislakossa. En ostanut korvakoruja enkä ottanut niitä vastaan PR-lähetyksinä. Nyt lakko on ohitse ja voin esitellä upean merkin, jota olen seurannut somessa jo pitkään. Upcycle with Jing -merkki valmistaa upeita koruja käsityönä Suomessa. Kaikki korut valmistetaan tilauksesta, mutta toimitusaika on silti yleensä alle viikon. Rakkauteni kotimaisia korumerkkejä kohtaan vain kasvaa vuosi vuodelta, mutta näin juhlavia koruja tekee harva tuntemani merkki. Olen ehkä jopa vähän jumiutunut käyttämään värikkäitä puuvanerikoruja.

Kun sain valita Suomessa asuvan kiinalaisen Jingin kokoelmasta yhden korvisparin, en tarvinnut miettimisaikaa lainkaan. Selailtuani koruja aiemmin olin katsellut erästä korvisparia sillä silmällä, että voisin pitää niitä häissäni, jos joskus naimisiin menen. Floral Moon -korvakorut ovat äärettömän naiselliset ja tunnelmaltaan herkät. Näihin korvakoruihin saa valita kullan- tai hopeanväriset yksityiskohdat, minä päädyin kultaan.

Kukkaosat on valmistettu PET-kierrätysmuovista. Toisin sanoen nämä ihastuttavat korut tehdään kierrätetyistä muovipulloista ja tarkemmin sanottuna vielä nuo pullot on kerätty Helsingin luonnosta. Toisen roska on kirjaimellisesti toisen aarre. Jingin koruille on myönnetty Avainlippu-merkki. Mielan sivuilla oli kuvailtu kauniisti Jingin työtä:

“Aluksi Jing leikkaa muovista palasia, joihin hän saa inspiraation kukista, luonnosta ja taiteen kaikista muodoista. Seuraavaksi hän muotoilee muovinpalasia varovaisesti käyttäen kynttilänliekkiä. Lopuksi kaikki osaset yhdistyvät kauniiksi koruksi! Upcycle with Jing haluaa vähentää muoviroskaa ja hyödyntää sitä mahdollisimman kauniilla tavalla.”

Tutustu Jingin korvakoruihin TÄÄLLÄ!