Lähdin PING Helsinkiin värikkäänä ja villinä. Jos festariasuni meni ohi, sen voi kurkistaa täältä. Toisen sisältömarkkinointifestaripäivän asuni taas oli raikas ja neitseellinen valkoinen maksimekko. Aika ironista, sillä olotilani oli kaikkea muuta. Lähinnä kai väsynyt ja tunkkainen edellisyön discotouhujen jäljiltä. Kävimme Ninan kanssa toivomassa Antti Tuiskua ihan koko ajan ja Tuiskua myös saimme. Oli hauskaa pitkästä aikaa irrotella kunnolla. Jopa niin kunnolla, että vedimme Ninan ja Anskun kanssa muutama minuutti ennen pilkkua vielä tequilashotit. Muistan viimeisen ajatukseni ennen nukahtamista olleen: “Mutta ei Paprika nyt niin huono nimi olisi, jos seuraava lapseni on tyttö.” Siinä vaiheessa minun ja Veeran yhteinen hotellihuone pyöri aika kovaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou hipanemaOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – H&M

rannekoru – Hipanema (saatu)

Tämä päivä on mennyt sumussa. Pojat ajelivat hakemaan minut Långvikistä kello 11 maissa. Ajoimme kotiin Mäkkärin kautta, sillä mango-ananassmoothiehimo kasvoi liian suureksi. Kotona vedimme pikkumiehen kanssa kunnoitettavat 2,5 tunnin päiväunet. Olo on vieläkin sekava ja kaduttaa, että olen lupautunut huomenna lähtemään taas jonnekin olemaan sosiaalinen. Oikeasti tahtoisin vaan olla. Tuossa seuraavassa kuvassa muuten näkyy vähän, millainen sävy itseruskettavakokeilustani lopulta syntyi. Yllätyin, miten tasaisesti sain levitettyä voiteen selkääni, mutta oikea käsi oli vähän laikukas. Rintakehäni rumia lenkkitoppirajojakin feikkirusketus vähän hämäsi, saisivat kadota jo pian kokonaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piti kertoa vielä jotakin, mutta pää lyö ihan tyhjää. Ikkunan alla huutaa humalainen mies vesisateessa ja ääni on jotenkin niin aggressiivinen ja ahdistava, että tekisi mieli heittää kenno kananmunia tyypin päälle. Veera juuri muisteli, miten minun luonani yökylässä nukuttiin talvellakin ikkuna raollaan huulet sinisinä. Ihana, kun ilma vähän viileni, niin saan taas unta. Meillähän on tuuletin hurissut jo vähän aikaa makuuhuoneen nurkassa, että olisi tarpeeksi viileä nukkua. Toisessa nurkassa on ilmanpuhdistin, joka sekin puhaltaa kylmää ilmaa ulos. Parempi varmaan mennä nukkumaan, kun juttu lähtee tälle tasolle. Pahoittelut oudoista jorinoista. Ensi viikko näyttää ihanan tyhjältä, joten taidan nukahtaa haaveillen, että se myös pysyy sellaisena. Kauniita unia! :)