KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ HEMTEX

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kylpyhuone on kotini heikoin lenkki. Toiminnallisesti rakastan kylpyhuonettamme, sillä sinne mahtuu iso pyykinpesukone ja tarvittaessa pesutornikin. Lisäksi siellä on suuri rakkauteni kylpyamme ja nurkassa tila hyllylle, jonka ostan heti, kun vaan törmään täydelliseen. Kylpyhuone näyttää kuitenkin aina kamalalta, sillä kerään pesukoneen ja pyykkikorin päälle vaatteita, jotka eivät kaipaa vielä pesua, mutta joita en tahdo viedä vaatehuoneeseeni, koska ne eivät ole enää puhtaita. Kosmetiikkapurkit pitäisi käydä läpi ja heittää pois tyhjät sekä vanhentuneet. Maton meille toi äitini, joka kyllästyi odottamaan, että ostaisimme sellaisen itse. Olin jo luovuttanut kylppärin suhteen ja ajatellut, että lapsiperheissä ruma, mutta käytännöllinen kylpyhuone on ihan okei. Olkoon vaan. Sitten Lovisa Burfit ja Hemtex aloittivat yhteistyön ja syntyi Paris Please -mallisto, jonka pääsen tämän blogiyhteistyön myötä teille esittelemään.

Hemtex by Lovisa BurfittOLYMPUS DIGITAL CAMERAaris Please Hemtex Lovisa Burfitt

Sain valita mallistosta itselleni tuotteita, joilla stailasin kylpyhuoneemme. Osan tuotteista saan pitää, osa on vain kuvauslainassa. Aivan ensimmäisenä huomioni kiinnittyi Hemtex-liikkeessä suihkuverhoon, sillä vanha verhomme ei ollut enää valkoinen, vaan enemmänkin kellertävä. Verhon lisäksi valitsin meille kauniit käsipyyhkeet, joissa toistuu suihkuverhon printti. Nämä käytännölliset valinnat saan pitää itselläni ja mielelläni pidänkin, sillä tekstiilien kuviointi tuo mieleeni opiskeluajat, kun asuin vanhassa Jugend-talossa ja kotini seinillä oli alkuperäiset krumeluuritapetit. Jokaisen sinkkutytön tulisi saada asua edes hetki asunnossa, joka henkii romantiikkaa, jossa syödään  aamiaiseksi tuoretta patonkia ja jonka ranskalaisella parvekkeella voi tupakoida salaa öisin. Paitsi, jos ihan välttämättä haluaa asua mieluummin kokovalkoisessa yksiössä kiiltokalusteineen ja marmorijäljitelmineen syömässä superfoodeja. Sekin sopii kyllä, vaikka väitän sopivasti rappiollisen Pariisi-ajanjakson tekevän hyvää jokaisen nuoren naisen sielulle.

Paris Please by HemtexParis Please by Lovisa Burfitt

Tahdoin pesualtaan reunan näyttävän kauniimmalta, joten koristelin sen kauniilla pumppupullolla sekä purkissa, jonka kannesta roikkuu tupsu. Pesukoneen reunalle taas asettelin ihastuttavan posliinitarjottimen. Tarjottimella oleviin purkkeihin piilotin vaunulappuja ja vaupuikkoja, sillä kaunistautumista vartenhan tällaisia purkkeja myydään. Jos asuisin yksin, kylpyhuoneeni voisikin näyttää aina tältä ja voisin hörppiä aamukahviani huulet punattuina ihan rauhassa, mutta taaperotaloudessa tällainen ei tule kuuloonkaan. Niinpä minä yhden päivän ajan leikin yksin kauniissa kodissaan elävää pariisitarta posliinipurkkeineen ja pitkine vaahtokylpyineen. Sitten oli aika palata todellisuuteen, pyyhkiä huulipunat pois ja pakata posliinit turvaan. Jos sinunkin sisälläsi elää pieni tai vähän isompi pariisitar, paina mieleesi, että mallisto on tullut myyntiin tänään ja että se saatetaan myydä pian loppuun, sillä kyseessä on rajoitettu mallisto. Tuotteita voi ostaa myymälöiden lisäksi myös Hemtexin verkkokaupasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos sinunkin kylpyhuoneesi on kodin häpeäpilkku, keittiösi näyttää jotenkin tylsältä tai kaipaat vaikkapa uusia pussilakanoita makuuhuoneeseen, tämä arvonta on juuri sinulle. Yksi onnekas blogini lukija voittaa 40 euron Hemtex-lahjakortin, joka käy muihinkin kuin vain tämän malliston tuotteisiin. Arvontaan voi osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä kylpyhuoneeseen valitsemistani malliston tuotteista on SINUSTA kaikista kiinnostavin. Osallistumisaikaa on torstaihin 31.3.2016 kello 22:00 asti. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille! :)