KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ K-RUOAN KANSSA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenta! Koti täynnä tulppaaneja, ihana unirauha ja uusi Muumi-pussilakanasetti – näin meillä vietetään naistenpäivää! Sain mieheltä epäviralliseksi naistenpäivälahjaksi kunnon yöunet ilmapatjalla korvatulpat korvissa, poikani taas hemmotteli minua heti aamusta musikaalisilla kiljahduksillaan ja pehmoisella halauksella. Olin suunnitellut herääväni tulppaanimeren keskeltä, mutta taaperotaloudessa se ei vaan onnistu. Kukat ihastuttavat meitä siis suosiolla ikkunalaudoilla. Kukaan ei varmaankaan ole välttynyt kuulemasta, miten kaikki naiset rakastavat kukkia. Eivät ihan kaikki, mutta minä rakastan. Jotenkin niiden elinvoima tarttuu minuunkin. Olen kuitenkin sen verran täystuho, että tarkistin suosiolla tulppaanien hoito-ohjeet ennen kimppujen avaamista maljakkoon. Näin ne säilyvät hengissä todennäköisemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naisena olemisesta on nykyään jotenkin tulenarka kirjoittaa, kun sukupuolet ja sukupuoliroolit ovat niin tapetilla. Blogini keskittyy elämän kauniisiin ja kivoihin asioihin, joten otin naistenpäivään hyvin kevyen näkökulman. Päätin, että jatkan ihanaa aamua niin, että koko päivästä tulee ihana enkä anna minkään häiritä minua. Teen hyvää ruokaa pitkän kaavan mukaan, näen minulle rakkaita ihmisiä, vietän aikaa perheeni kanssa ja käyn ehkä illalla vielä kuntosalilla ja ryhmäliikuntakeskuksen infrapunasaunassa. Täytyy sanoa, että vaikka kymmenen vuotta sitten julistin olevani nainen, jolle ura ja menestys on kaikki kaikessa, minussa on hyvin vahvana myös tämä toinen puoli. Rakastan laittaa ruokaa koko perheelle, kuluttaa aikaa kaupungilla, rakentaa tätä pientä kotipesää ja juoruta tyttöystävien kanssa kahviloissa. En kuitenkaan koe, että kotiäitiys mitenkään alistaisi minua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äitiys on tietysti suuri osa naiseutta minun elämässäni, joten naistenpäivä sai muutama vuosi sitten aivan uuden ulottuvuuden. Siksi tämänkin blogin puolella huokuu rivien välistä nykyään puolitoistavuotias elämäni valo, joka täydensi minun naiseuteni. Tiedän, että tuo on jopa ällöttävän kliseisesti sanottu, mutta siltä minusta todella tuntuu. Tiedän nyt, mikä on elämäni tarkoitus ja se on tuo pieni poika, joka näytti minulle, että on aivan sama, jos joku haukkuu netissä minua, jos kyljissäni on rumia arpia tai jos en saa hakemaani työpaikkaa. Ne ovat pieniä asioita verrattuna kaikkeen suureen, mitä äitiys toi minulle tullessaan. Suurta vastuuta ja suurta rakkautta samassa paketissa. Ilman palkkaa ei elä, joten töissä on käytävä, mutta kun pannaan vastakkain oma menestys ja lapsen tarpeet, vaaka on hyvin paljon kallellaan lapsen puolelle. Aikanaan, kun jatkan työelämässä, pyrin silti olemaan kotona useamman päivän työviikostani, se tuntuu minusta oikealta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Entäs nuo ihanat Muumi-pussilakanat?” te kysytte. Odottakaapa vaan. Jos tekin rakastatte rajoitettuja eriä ja erikoismallistoja, tulette ihastumaan näihin kohta vielä enemmän. Näitä pussilakanoita myydään nimittäin vain ja ainoastaan K-Supermarketeissa, sillä Finlayson on suunnitellut lakanat yksinoikeudella Hetietu-kampanjaan. Pussilakanasettejä on kolme erilaista, joista minä valitsin meille pinkin ja turkoosin pussilakanasetin. Näissä on toisella puolella mustavalkoinen kuosi ja toisella pelkkä väri. Kaikki kuosivaihtoehdot ovat kauniita, mutta tykkään ajatuksesta, että minulla ja miehelläni on omat peitot. Tempuristani kun en luovu, ja värikoodilla näen heti, jos mies yrittää pölliä avaruuspeittoni. Jos valinnanvaikeus uhkaa yllättää K-Supermarketin pussilakanaosastolla, testaa täällä, mitkä Muumi-pussilakanat sopivat sinulle. Ja nautihan naistenpäivästä! :)