Kukkuu! Yllätyittekö, kun blogini ei olekaan muuttanut? Niin minäkin, valitettavasti. Tilanne on tällä hetkellä sen verran hämärä, että postailen ainakin nyt viikonlopun vielä normaalisti blogeihini niin sanotusti ihan omillani. Kyselin kyllä Allerin päästä, koska blogit julkaistaan heidän sivustoillaan, mutta en saanut siirtävältä taholta vastausta. MouMou on ainakin vielä ihan vaiheessa, vaikkakin sinne ohjataan jo muutamasta paikasta liikennettä, mikä on todella outoa. Bebe au Lait -blogi olisi kai jo valmis, mutta enpä saanut sillekään julkaisulupaa, vaikka muuton piti tapahtua tänään. Odottelen nyt, mitä tietoa maanantai tuo tullessaan. Kieltämättä on hieman pettynyt olo, mutta kaipa tälle kaikelle löytyy vielä onnellinen loppu.

 pukka detox tea

Viikonlopulle minulla on vain yksi suunnitelma ja se on luisteleminen. Täällä vanhempieni luona on ihan lähellä Jalanti-järvi ja sieltä pitäisi löytyä luistinrata tai muutamakin. Pitää vaan ottaa lumikola mukaan, sillä lunta tuprutti tänäänkin sen verran paljon, että rataa täytynee raivata ennen paluutani luistimille. Löysin ikivanhat kaunoluistimeni varastosta enkä yhtään muista, missä kunnossa niiden terät on. Toivottavasti isälläni on autotallissa jotakin, jolla luistimet saa teräviksi. Ehkäpä sirkkelillä, eh?

pukka detox tee

Olen luonteeltani stressisairastaja, joten tälläkin hetkellä kurkkuni on niin kipeä, että litkin teetä litratolkulla. En halua tulla kipeäksi, vaan hoitaa tämän viimeisen blogimuuton pois alta ja lopettaa asiasta murehtimisen. Ääneni on juuri ja juuri tallella, mutta sen katoaminen tuskin haittaisi ketään. Tai no, ehkä teitä, sillä ajattelin kuvata blogiini videon tulevasta luisteluepisodista. Voi tulla aika hauskaa materiaalia, kun olen kuitenkin luistellut viimeksi kymmenisen vuotta sitten. Vähän vaan tulee vanha olo, kun kirjoittaa noin. Minulla on kyllä vahva usko itseeni, sillä osaanhan ajaa polkupyörälläkin, vaikka teen sitä vain suunnilleen kerran vuodessa. Ei kai luistelutaitoa voi noin vain unohtaa? Eihän?! :D