Tämä postaus piti julkaista jo päivällä, mutta koska päivä kului blogeja huoltaessa, kirjoitin vain tekstin ylös koneelle ja julkaisen tämän nyt jälkikäteen. Onneksi on vielä parisen tuntia loppiaista jäljellä, niin eivät mene nuo postauksen lopun toivotukset hukkaan.

Seuraa kauhea tunnustus. Suurin syy, miksi olisi kiva, että meillä olisi auto, on se, että tunnin tai parin matkoilla, joita tekisimme, ehtisin kirjoittaa blogia, vastailla kommentteihin, käydä läpi sähköposteja ja muokata kuvia ilman, että kukaan voisi pyytää minulta mitään muuta. Säälittävää, eikö? Tälläkin hetkellä istun pikkusiskoni auton takapenkillä läppäri sylissä ja hakkaan niin vimmatusti näppistä tuntematta lainkaan huonoa omaatuntoa, sillä matkustusaikaa en voisi käyttää paremmin. Toivottavasti Lahti ei vielä hetkeen häämötä. Eväinä minulla on termoskannullinen maitokahvia, joka maistuu kuuden päivän kahvittomuuden jälkeen vähintäänkin taivaalliselta. Harkitsin jo kahvin jättämistä kokonaan, mutta onneksi tulin järkiini. Kuiva-ainekaapissa on niin ihania kahvikapseleita maistamatta, että olisi sääli hylätä kahvinautintojen maailma. Vähentää kuitenkin voisin.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitäisi ihan tosissaan punnita tämä tarve autolle, sillä haluan mustaa valkoisella, että auton hankkimalla säästäisi verrattuna siihen, että matkustamme junalla sukulaisia katsomaan. Vaikka matematiikka olisi mustavalkoista, muut vaikuttavat asiat eivät ole, sillä täytyy huomioida myös ne tutut, joiden luona emme juuri vieraile, koska lastenvaunujen lisäksi on todella rasittava kantaa painavaa turvakaukaloa mukanaan, jotta juna-asemalta pääsee tuttujen luokse autolla. Suurin muutos tulisi varmasti vierailutiheyteen Rovaniemelle, jossa mieheni isä asuu, sillä perille pääsisi niin paljon edullisemmin ajaen kuin makuuhytissä kärsien. Lentopelkoisen ihmisen kanssa lentämisestä ei yleensä edes keskustella. Tänään en kuitenkaan jaksa näitä vatvoa, vaan tämä aihe päätetään joskus toiste. Ja ihan hyviä ja huonoja puolia listaamalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me vietämme tämän päivän mieheni äidin luona, nauttikaa tekin läheistenne seurasta. Mukavaa loppiaista!