OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on flunssa selätetty ja pääsen esittelemään seuraavan joululahjani. Aivan kuin vanhoina hyvinä aikoina! Korulaatikostani löytyy ruusukultaa niin, että ranteet paukkuvat. Tälläkin hetkellä ranteessani on Guessin rannekello, joka sai loppuvuodesta vierelleen arvoistaan seuraa. Thomas Sabon siro rannekoru oli heräteostos itselle “aikaiseksi joululahjaksi”, jonka hankin itselleni, kun ostin miehelleni isänpäivälahjan. Timanttisilla oli tarjous, joten ostaessani täysihintaisen kellon, sain edullisemman rannekorun puoleen hintaan. Rannekorukin on sävyltään ruusukultainen ja toimii oivana pohjana, jos tahtoo keräillä riipuksia. On se kaunis kyllä sellaisenaankin. Riipuksia on myynnissä eri metalliväreissä, koska tuon rannekorunkin voi ostaa esimerkiksi hopeisena. Myös riipusten muotoja on tarjolla hyvin laaja valikoima. Luulisi, että jokaiselle löytyy jotakin niin monipuolisesta tarjonnasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäisen riipukseni sain joululahjaksi pikkusiskoltani. Ihailin sitä jo aikaisemmin kultakaupassa ja siskoni taisi painaa ihastukseni mieleensä. Riipus asuu vielä pienessä korupussissa siihen asti, kun pääsee osaksi rannekoruani. En tiedä yhtään, millaisia riipuksia sen lisäksi tahtoisin, mutta eiköhän suunnitelma selkiydy, kun vierailen Thomas Sabon liikkeessä keskustassa. Kyllä tämä hakkaa Nomination-laattakoruni mennen tullen, vaikka ajattelin, ettei sitä voi syrjäyttää. Joululahjoista onkin esittelemättä enää Marimekon mekkoni ja uudet lasini. Niin, ja sain sähköhammasharjankin. Se on paras! Nyt täytyy kuitenkin vaihtaa tämä Hennesiltä ostettu paituli johonkin arkisempaan, sillä edessä on siivousta ja muutaman tunnin päästä muskari. Sinne on pakko vaihtaa päälle jotakin joustavaa ja mukavaa, muuten ei tule leikkimisestä yhtään mitään. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA