Lahjatoiveet saattavat joidenkin perheenjäsenten kohdalla aiheuttaa harmaita hiuksia. Vaikka harmaa tukka on nykyään kovin trendikäs, kokosin silti avuksi pienen miehenlahjontaoppaan. Jännittävää kyllä, moni alla olevan listan kohdista voisi olla suoraan omalta toivelistaltani. Tämä listani on aika paljon kallellaan poikaystävä-puolelle, mutta helposti sovellettavissa myös isään, pappaan tai vaikkapa veljeen. Ja hei, olisi hauska, jos jatkaisitte tätä listaani vielä kommenttiboksin puolella, sillä lahjavinkkejä ei voi koskaan olla liikaa tarjolla. Aivan takuulla olen unohtanut jotakin oleellista tälläkin kerralla.

joululahja miehelle

  • Jocon lasinen take away -muki jollakin “väriltään miehekkäällä” silikonisuojuksella. Ja tätä ei tarvitse ylianalysoida, sillä se pinkki suoja on ihan okei, jos se lahjottavalle miehelle sopii.
  • Gilletten lahjapakkaukset ovat meidän perheessämme olleet aina varmoja nakkeja. Uusin eli Fusion ProGlide -lahjapakkaus (ns. Bond-paketti) sopisi isälleni, sillä oma  mieheni käyttää sähköistä partakonetta. Isäni anasaitsee todellakin elämäänsä lisää Bond-hetkiä!
  • yhteinen viikonloppu paossa arjelta. Omien kokemusteni mukaan ainakin kylpylähotelli Långvik on pariskunnille sopiva kohde, mutta ei risteily meren ylikään huono idea ole.
  • lapsuuden haave. Jos mies rakastaa tekniikkaleegoja, mutta ei koskaan pienenä saanut sitä valtavaa helikopteria, osta se hänelle nyt. Usko pois, se on sen arvoista.
  • Ruutuaikaa eli Netflix-tai Viaplay-jäsenyys tai muun vastaavan suoratoistopalvelun kuukausimaksut maksettuna vaikkapa seuraavan vuoden ajaksi.
  • yhteinen ruuanlaitto- tai drinkkikurssi aiheuttaisi sekä huvia että uusia taitoja perheeseenne. Kuka tietää, jos kurssin jälkeen löytyisi uusi, yhteinen harrastus?
  • pariskuntahieronta. Kumpikaan teistä ei varmaan pahastu, jos joku hieroo vartalon kipukohdat kuntoon? Ja että saatte löhöillä silloin vierekkäin? Ja että hoitojen jälkeen tarjoillaan vielä kuohuvaa? Ainakin ihana Living Day Spa tarjoaa täällä Helsingissä hemmotteluhoitoa kahdelle, myös Jurlique goes Hammam -hoito on täydellinen lahjaidea. Google vaan laulamaan, jos tahtoo löytää sopivan hoitolan muualta Suomesta.
  • jos mies arvostaa asusteita ja tyyliä, vakavaan harkintaan kannattaa ottaa Balmuirin huivit. Parhaassa tapauksessa voit lainata huivia itsellesi.

Onko teillä jo isille, veljelle tai poikaystävälle lahjat ostettu vai vasta suunnitteluvaiheessa? :)

(kuvat valmistajilta)