Reilu viikko sitten avattiin Helsingin joulukatu ja jouluvaloja oli ihan pakko käydä katsomassa. Samoin Stockmannin jouluikkunat piti nähdä, ne kun ovat joka vuosi upeat. Varsinkin Fazerin joulupallo oli lumoava, sen sisällä alkaa lumimyrsky, kun painaa ikkunassa olevaa nappia. Ihana idea! Olen yrittänyt marraskuun ajan hieman hillitä tätä lapsellista “joulutustani”, mutta kummasti sitä eksyy päälle punaista väriä useammin kuin koskaan. Samoin kynttilät, joista en normaalisti niin välitä, ovatkin yhtäkkiä ihania ja tunnelmallisia. Eräs aivan erityinen asustekin pääsi pitkästä aikaa käsivarrelleni. Vetäkää henkeä ja valmistautukaa näkemään joulun 2015 tähtiasuste. Saanko esitellä virallisen joululaukkuni. Punaista mokkanahkaa, paksu kitarahihna, tupsuja ja vaikka mitä ihanaa!

PB220264

Positiivinen tunnelma nousee huomenna uuteen ulottuvuuteen, kun meille tulee joulukuusi. Päädyin lopulta tilaamaan kuusen Joulukuusipalvelusta, sillä arvostan helppoutta nykyään enemmän kuin mitään ja kaikki, millä voi säästää aikaa, saa minun hyväksyntäni. Joten huomenna meille saapuu parimetrinen kuusi jalkoineen kotiin kannettuna. Joulun jälkeen kuusi tullaan hakemaan pois ja se hävitetään, joten siitäkään ei tarvitse stressata. Latvatähtihän minulta jo löytyy, mutta tämän viikon tehtävänä on etsiä muut koristeet. Päädyin nyt kuitenkin etsimään kuuseen valot ja niiden lisäksi ripustelen yksittäisiä koristeita. Koristenauhat saavat jäädä, kun en kuitenkaan osaa asetella niitä kauniisti. Ah, kohta meillä tuoksuu havupuu eli joulu.

PB220225PB220217

toppi – Mert Otsamo

housut – BikBok

takki – JC

laukku – Lancel

kengät – H&M

Tänä vuonna blogissani ei poikkeuksellisesti ole blogijoulukalenteria, mikä vähän harmittaa. Lupaan kuitenkin, ettette jää paitsi hauskuudesta, sillä 13.12. blogistani löytyy mehukas jouluyllätys teille. Ja voin sanoa, että odotan yllätyksen paljastamista paljon, paljon enemmän kuin yhtäkään joulukalenteria aikaisempini vuosina. Jos blogijoulukalenteri kuitenkin kiinnostaa, ainakin Pirkolta löytyy sellainen. Oma joulukalenterini, jonka ripustin makuuhuoneen seinälle, on Kätyri-aiheinen eli juuri tällaiselle ikinuorelle kakaralle sopiva. Tänä vuonna hankin maltillisesti vain yhden kalenterin. Vedän överit sitten muilla joulun osa-alueilla kuten joulupöydän ruokien ja pikkujoulutarjoilujen suhteen. Kyllä, reseptejä tulossa lähiviikkoina. Mutta nyt nukkumaan, jotta ensikohtaamiseni enimmäisen oman joulukuusen kanssa sujuu hyvin. Kauniita unia! ;)