moumou_marraskuun_suosituimmat

Luetuin postaus: Oikeus vitutukseen

Kyllä se kiroilu vaan veti lukijoita puoleensa. Syynissä oli Cheek-dokumentti, mutta vasta myöhemmin keksin uusia ajatuksia tekstiin. Pitäisi ehkä jatkaa aiheesta, sillä sosiaalinen media on paljastanut, että moni Cheekin kiroilua arvostellut katselee itse huutokauppakeisaria, jonka ohjelma pursuaa helvetinsaatananperkelettä.

Toiseksi luetuin postaus: Nopea hiuspäivitys ja arvonta

Biozell-video oli varsin tykätty, joten sain järjestää teille arvonnan, jossa yksi onnekas voittaa kosmetiikkalahjakortin. Ja hei, arvonta on enää TÄNÄÄN avoinna myöhään iltaan asti, joten vielä ehtii osallistua!

Kolmanneksi luetuin postaus: Teen niin kuin minä sanon

Postauksessa oli kyse niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin sisustustunnustuksesta. Bloggaajilta kysytään usein kaikenlaisia vinkkejä, joita he eivät kuitenkaan aika itse noudata. Nytpä noudatin.

Oma suosikkini: Tuunaa turvalliset kengät

Ihan vaan siksi, kun olen niin surkea käsitöissä ja missään tuunaamisessa, tämä maailman helpoin kenkämuodonmuutos on suuri ylpeyteni. Eikä kyseessä ole vain ulkonäkö, vaan uudistetut kengät saattavat pelastaa henkeni. :)