OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolottaako kahvihammasta? Kanniston leipomossa osoitteessa Annankatu 20 olisi yksi kupponen juuri sinulle! Maksoin sen samalla, kun ostin kahvin itselleni. Saat ilmaisen suodatinkahvin tai teekupillisen kysymällä kassalta kupposta ja se on sinulle ilmaista. Jos tahdot tehdä jonkun iloiseksi, voit toki ostaakin kupposen ja huikata kaverille tekstarilla, Facebookissasi tai vaikka julkisesti Instagramissa, missä ostamasi kupponen on lunastettavissa. Lisätietoja kupposista voi lukea tältä sivulta. Piti vielä tarkistaa kahvilan myyjätytöltä, mutta kuten vähän olin arvellutkin, suomalaiset ovat kovia ostamaan kupposia, mutta huonoja lunastamaan niitä, joten menkää nyt ihmeessä juomaan noita ei-kenenkään-kahvikupposia! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kahville siitä! Osoite on Annankatu 20 – minä tarjoan. ;)