OLYMPUS DIGITAL CAMERAikkunalauta OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Hyvää huomenta, syksy!

Olen jo pitkään miettinyt, että meidät on varmaankin luotu toisillemme. Odotan sinua aina, kun et ole täällä. En voisi kuvitella elämää ilman sinua. Tiedäthän, että minulle kevät on vain laastarisuhde? Odotan vuodesta toiseen sinun hellivän minua lämpimillä ilmoilla, viettelevän minut ihanalla tuoksullasi ja hivelevän silmiäni jumalaisella väritykselläsi. Jospa nyt olisi minun vuoroni vietellä sinut? Tänä vuonna annan sinulle kokonaan itseni. Pukeudun parhaimpiini. Kaivelen esille kaikki ihanuudet, joiden olemassaolosta et edes tiennyt. Pian saat nautiskella mokkalaukuistani, korkeista koroistani ja erilaisista huulipunasävyistä hymyhuulillani. Otetaan yhteisestä ajastamme kaikki irti.

Ystävällisin terveisin,

MouMou