OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiertelimme eräänä sunnuntaina Visavuoressa. Ensin ostettiin liput ja ihasteltiin Kari Suomalaisen piirrustuksia vuosien varrelta “Tää on kivaa!” -näyttelyssä. Hauskat, yhteiskuntakeskeiset teokset naurattivat oivalluksillaan. Kevyempiäkin aiheita toki oli, kurkistakaapa vaikka tämä instaamani postikortti. Näyttelystä jatkoimme kiertämään museorakennuksia eli Emil Wickströmin kotia, ateljeeta ja muita olennaisia rakennuksia. Jos miehen työt eivät ole tuttuja, ainakin Helsingin rautatieaseman Kivimiehet ovat hänen luomiaan. Suomalaisen ja Wickströmin suhde oli läheinen, sillä Emil oli Karin pappa äidin puolelta. Vanhojen rakennusten tunnelma oli käsinkosketeltavissa. Ihastelen edelleen tuota parisänkyä ja sen verhoilua, aivan mielettömän kaunista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraavaksi suunnattiin kohti rantaa. Veden äärellä mieli rauhoittuu, joten istuskelimme hetken laiturilla. Samalla kerralla otettiin tämä kuva. Tämä rauhallinen sunnuntai todisti jälleen kerran sen, ettei lomalle tarvitse lähteä satojen kilometrien päähän tai ulkomaille. Kyllä läheltäkin löytyy kiinnostavia paikkoja vapaapäivien iloksi, kun vaan jaksaa niitä etsiä. Visavuoresta on lyhyt matka esimerkiksi Iittalan lasikylään. Siellähän sekosin ihan täysin, kun  suunnittelin ostavani kaikki maailman astiastot itselleni. Onneksi itsehillintä puuttui peliin enkä lopultakaan ostanut mitään. Syvät Taika-lautaset jäivät silti hieman kaivelemaan. Eikö ole ihanan syksyinen tunnelma näissä kuvissa? Tämä on ehdottomasti sitä kauneinta syksyä! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Nokia Hai Low -kumpparit saatu)