Terve! Täällä vanhempieni luona ollaankin jo heräily ja nautiskellaan aamukahvia vessassa. Suoristelen samalla hiusiani ja mietin, mitä pukisin ylleni. Olen lähdössä Tampereelle ja menen sinne junalla, joten korkkarit voisivat olla kivat. Muuten leveälahkeisten farkkujeni puntit laahaavat pahasti maata, sillä ne ovat aika pitkät minulle.

pk4

Poju on päiväunilla, joten kokkailen jauhelihakeittoa lounaaksi. Samalla ehdin lukea äidilleni tulleen Kotivinkin. Ei ollut niin hyvä numero kuin edellinen, mutta hakkaa silti monen muun lehden sisällön mennen tullen.

pk11

Lähtöön on vielä sen verran aikaa, että liuottelen testiin saamani kultakollageeninaamion nestemäiseen muotoon, sillä aion käyttää sen kotona kylpyveteeni. Tästä mummolan matosta kysellään muuten ihan joka kerta, kun se blogissani vilahtaa. Varsin onnistunut ostos siis Kodin1-liikkeestä.

pk

Lopulta kello on sen verran paljon, että etsin asusteeni, jotta voin viimeistellä päivän asuni. Finski vartioi villahattuani ja nikkurit on heitelty pitkin eteisen lattiaa. Vielä käsilaukku pitäsi löytää, näinköhän sen makuuhuoneen nurkassa. Siellähän se!

pk2

Sitten Volvon rattiin ja kohti Toijalan rautatieasemaa. Ajelen matalilla kengillä, joten vaihdan nilkkurit jalkaan vasta parkkipaikalla ennen kuin lähden raiteille odottamaan junaa. Toijalasta kestää junamatka Tampereelle vain 20 minuuttia.

pk5

Noora odottelee minua aseman ovilla ja suuntaamme Stockalle kuluttamaan aikaa. Noora otti minusta kivat kuvat, mutta itse on ollut parhaimmillani kameran takana, vaikka Noora on ihan mieletön malli. Aina ei vaan suju!

pk1

Lopulta puhelimeni soi ja Nelliina nappaa meidät kyytiin. Ajelemme Pyynikille kohti blogitapahtumaa, johon minäkin olen ihmeekseni saanut kutsun, vaikka Helsingissä asunkin.

pk6

Palmrothin tiloissa tutustumme merkin vintage-kenkiin ja ihailemme uutta syysmallistoa. Saisimme kaikki valita itsellemme mieluisan kenkäparin…

pk7

… mutta minä isken silmäni jo ovelta rentoon mokkalaukkuun. Onneksi laukunkin voi valita kenkien sijaan, voi tätä onnea! Kuvassa laukku on vähän epäselvä, täältä näkee mallin paremmin.

pk8

Illan päätteeksi pääsemme herkuttelemaan 4 Vuodenaikaa -ravintolaan. Sen lisäksi, että he tarjoilevat lounasta Kauppahallissa, heillä on ravintola tehdasalueella Pyynikillä. Intouduin jopa maistamaan olutta, kun sitä burgerin seuraksi suositeltiin. Ravintolan valikoimissa on vain pienpanimoiden oluita, joista minä otin Kukkoa. Myös Simo oli suosittua ruokaseuraa.

 pk9

Jälkiruuaksi meille tarjoiltiin upea leivos, joka oli koristeltu suklaisella Tampereen siluetilla. Höpöttelimme tyttöjen kanssa niitä näitä, mutta jossakin vaiheessa silmäluomet alkoivat lipsahdella kiinni.

pk10

Ajelimme Nelliinan kanssa Toijalaan, missä minä vaihdoin ajoneuvon omaani. Vielä hetki tietokoneella ja sitten silmäluomet kiinni. Aamulla on jälleen aikainen herätys, kun nahkavekkari alkaa leipoa poskeani ja kiljahdella riemukkaasti korvaani.

pk12

Kauniita unia! :)