Joskus mietin, miten sillä, että jättää asioita kuvaamatta ja kertomatta, voi johtaa ihmisiä todella pahasti harhaan. Tahallisesti, mutta myös tahattomasti. Postaamalla vain nämä kuvat ja kirjoittamalla otsikoksi jotakin tyyliin “ostettiin sitten vene” olisin voinut antaa eräästä illasta hyvin vääristyneen mielikuvan. Veneilemässähän me olimme, mutta mukana oli asiantunteva kapteeni ja muitakin ihmisiä kuin vain minä ja Jonna. Saimme kuitenkin kokeilla ohjata venettä, mikä oli yksi illan kohokohdista ainakin minulle. Miten voikin noin pienestä ihminen innostua! En ole koskaan harrastanut veneilyä tai edes ollut yhtään suuremman veneen kyydissä, mutta nyt kiinnostaisi selvitellä aihetta enemmänkin. Voisiko joku ystäväni ostaa veneen, ettei tarvitse lähteä Jonnan kanssa venekaupoille?

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA veneelläOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veneilypäivä oli sateinen, mutta se ei haitannut meitä yhtään. Nokialta saadut Hai Low -kumisaappaat ja Helly Hansenilta saatu naisellinen sadetakki pitivät huolta, että pysyin ajomatkan kuivana enkä näyttänyt ihan uitetulta koiralta. Sadepäivät ovat mieleeni, koska sateen ropina kuulostaa rentouttavalta, mutta oikeilla varusteilla sateesta voi nauttia ulkonakin. Lopulta olimme kuitenkin perillä Hernesaaren rannassa, minne meidät oli kutsuttu ihailemaan ja maistelemaan Iittalan Ultima Thule -sarjan juomalasiin tehtyä Wirkkala-drinkkiä.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAhernesaaren ranta OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minun kohdallani maistaminen jäi tosiaan vain maistamiseksi, sillä kotona odoteltiin jo, mutta vaniljainen juoma oli kyllä hyvää. Ja tuo lasi! Ihailin pienenä mummolassa tämän sarjan laseja ja isoa viinapulloa, mutta unohdin ne muutamaksi vuosikymmeneksi. Nyt aikaa on kulunut juuri sopivasti ja sarja tuntuu tuoreelta sekä jotenkin ajankohtaiselta. Päivä oli hauska, uusi Iittalan lasi on ihana ja tuli jälleen kerran todistettua, että vaikka Suomen kesä saattaa olla sateinen ja märkä, siitä voi silti ihan hyvin nautiskella oikeassa seurassa ja ennen kaikkea oikeissa varusteissa. :)