OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onni on asunto. Isompi onni on uusi asunto. Onni on myös valoisa keittiö, kuukausien varastoinnin jälkeen vihdoin käyttöön pääsevä valaisin, Samsoniten nimikoitu uskollinen “muuttomatkalaukku”, jonka sain aikanaan blogin kautta ja jota ystäväni edelleen kilvan lainailevat, rappukäytävässä iloisesti tervehtivä uusi naapuri, melkein kymmenen vuoden tauon jälkeen jälleen oma kylpyamme, ensimmäinen muuttolaatikoiden keskellä nautiskelu lounas, kotoisa olo sekasorronkin keskellä ja varsinkin Kalevalan pressitilaisuudesta aamulla saatu koru. Tähän koruun aion tallettaa kaikki muuttopäivän tunnelmat. Tunnetila päivälle, jona muutimme rakkaan perheeni kanssa kotiin, ei voi olla kuin ihana. ♥