Kun heräsin tänään aamulla kuuden jälkeen rättiväsyneenä, myönnän toki miettineeni, pitäisikö vaan jatkaa unia, mutta päätin nousta ylös ja lähteä Kluuvikadulle blogitapahtumaan. Löhöillä voi joka aamu, mutta kaikkina aamuina ei ole mahdollisuutta tavata suosikkityyppejä hyvän ruuan ja kiinnostavien tuotelanseerausten keskellä. Onneksi heräsin, sillä tänä aamuna aamiaisella oli monen ihanan bloggaajakollegan lisäksi blogipikkusiskoni eli ihanista ihanin Uino! Oikeastihan emme ole Uinon kanssa edes puheväleissä, vaan tungen tyypin kanssa samoihin kuviin salaa. Tällainen hetki osui kohdalle, kun kaunotar istahti meikattavaksi. Kyllä meikäläisesti vielä kunnon stalkkeri kehittyy hiuslisäkealttareineen päivineen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivinä, joina peilistä tuijottaa puolikuollut äiti miljoonilla silmäpusseilla kuorrutettuna, mietin usein, ovatko kasvoni pelastettavissa edes meikillä. (Ei siis vertauskuvainnollisesti, se peli kun on menetetty jo ajat sitten.) Vaikka olo on epätoivoinen, jotenkin se ohut meikkivoidekerros, musta ripsiväri, valokynä ja kulmien määrittely virkistävät jo olemusta. Puolet virkistysvaikutuksesta heijastuu ulkonäköön, mutta puolet menee suoraan käytökseen, sillä jotenkin se vaan menee niin, että kun tietää olevansa meikattu, sitä käyttäytyy kuin meikattuna. Minun tapauksessani tämä tarkoittaa sitä, että jo pienellä ehostuksella käyttäydyn itsevarmemmin kuin meikittä.

Tänään tutustuimme uuteen Lancômen Miracle Cushion -meikkivoiteeseen eli luovasti suomennettuna “ihmesienimeikkivoiteeseen”, joka lupaa täydellisen meikkipohjan kymmenessä sekunnissa.  Sehän sopii, sillä jos meikkipohjan saa kuntoon samalla, kun keittelee aamupuuroa vauvalle, mikä voisi olla sen parempaa. Lisäksi tämä meikkivoide ei leviä ympäriinsä hoitolaukussa. Rasia on sekä ilma- että vesitiivis, ja jos rasia unohtuisikin auki, sieneen imeytettynä meikkivoide tuskin valuisin ympäriinsä toisin kuin tuubista, joita olen räjäytellyt laukkuihini hieman liiankin usein. Levitysvippa tässä uudessa tuotteessa on muuten antibakteerista sukelluspukumateriaalia, ja knoppitietona opin, että vipan ansiosta ihon lämpötila laskee reilulla kahdella asteella. Voi olla kesähelteellä kova sana tuo viilennysefekti. Olisi taas aamulla pitänyt liimata kulmakarvat hiuslakalla paikoilleen, niin ne eivät sojottelisi ympäriinsä. Onneksi osaatte ehkä keskittyä tuossa kasvokuvassa meikkipohjaan karvamatojeni sijaan, eikös niin?

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – OLAV

toppi – Boob

housut – BikBok

laukku – Lumi (saatu)

kengät – MICHAEL Michael Kors (saatu)

Parituntinen humahti ohitse vauhdilla. Koska Joannalla ei ollut tapahtuman jälkeen kiire minnekään, hyväksikäytin häntä törkeästi ja pyysin asukuvausapua. Asuni koostuvat nykyään pitkälti noista mustista housuista joko vahattuina tai vahattomina versioina, monikäyttötuubista ja jostakin paidasta tuubin päällä. Aika erilainen asu tästä silti syntyi kuin sunnuntaina, kun kengiksi valitsi kiilakorkotennarit ja laukuksi raikkaan, ruusukultaisilla yksityiskohdilla koristellun laukun. Normaalisti käytän mieluiten mustaa käsilaukkua, mutta nyt pakkasin taktisesti muut laukut, joten on pakko opetella eroon helposta turvaväristä. Itsensä ajaminen epämukavuusalueelle synnyttää usein varsin mukavia lopputuloksia.

Nyt jatkuukin sitten pakkaaminen, sillä muuttopäivään ei ole enää pitkä aika. Asunto on muuten hyvällä mallilla, mutta alakerran häkkivarasto on kaaoksessa. Roskiin taitaa päätyä iso kasa tavaraa. Pääsin jo eilen hyvin karsimisvauhtiin ja lahjoitin kodinkoneen poikineen pois. Nettikirpparillakin menee hyvin ja vaatevarastot kutistuvat hiljalleen. Kyllä tämä tästä! Hyvän mielen vaatekaappi alkaa olla sittenkin mahdollinen tehtävä. :)