Terveisiä muuttolaatikkolinnakkeesta, jonka vankina on avuttoman neidon sijaan ylikuormittunut kahviaddikti ja jota vartioivat ilkeän lohikäärmeen asemesta surkeat sattumukset. Koko päivä ei sentään ole ollut mälsä, sillä pakatessani korujani löysin kullanvärisen rannerenkaan. Tämä Juicy Couturen Disney-korumalliston Pocahontas-rannekoru on ihan superhieno. Se esittää sulkaa ja siinä roikkuu pieniä maskotteja elokuvan teeman mukaisesti. Ainoat väripilkut ovat turkoosit koristekivet. Niin rannekorussa kuin asussanikin, sillä pukeuduin tänään kokomustaan. Nautiskelin kahvinikin mustasta kahvikupista. Mustana en sentään kofeiiniannostani osaa juoda. Joku raja ja se kulkee minun kohdallani maidon ja kahvin suhdeluvussa, joka on säälittävä 50/50.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BikBokissa myytävät mustat Never Denim -farkut ovat nykyisin parhaat ystäväni. Nämä ovat takuulla monikäyttöisimmät housut ikinä! Perusmallilla voi vaikka lenkkeillä ja nämä kevyesti vahatut versiot muuntautuvat tarvittaessa jopa osaksi juhlavampaa asua oikeanlaisen yläosan ja kenkien kanssa. Vahatut farkut, jotka ovat tänään jalassani, löytyivät ALE-osastolta alle 15 eurolla. Ei ollenkaan huono diili ottaen huomioon, että olin valmis ostamaan nämä täyteenkin hintaan. Housujen kanssa puin sunnuntain kunniaksi saman yläosan kuin perjantaina eli monikäyttötuubin ja läpinäkyvän puseron. Vietin perjantain kampanjakuvauksissa ja hätäpäissäni vetäisin eteisessä talviset Crocsit jalkaan. Arvatkaa, hävettikö tajuta se puolivälissä matkaa kohti kuvauspaikkaa? Tänään oli kuitenkin sen verran tärkeämpi päivä, että maltoin kaivella ajoissa hieman siistimmät kengät jalkaan ja tyylivirheiltä vältyttiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

tuubi – Boob

paita – H&M

housut – BikBok

rannekoru – Juicy Couture

kengät – Diesel

Pohdiskelin muutama päivä sitten ääneen, etten ole kolmeen viikkoon ollut yhtä ahdistunut tai surullinen kuin normaalisti. Ehkä muutto tuntuu helpotukselta tai jotakin muuta on loksahtanut paikoilleen, kun ei ole tehnyt edes mieli soittaa äidille itkupuhelua tai päivittää Facebookiin kirosanoja ja manailua statuksekseen. Asiasta mainitseminen ääneen taisi kuitenkin olla virhe, sillä nyt on taas sellainen olo, että typerintä, mitä ihminen voi tehdä, on sanoa ääneen, että on onnellinen. Joudun itsestäni riippumattomista syistä miettimään tämän kevään suunnitelmiani uudelleen eikä sellaiseen olisi nyt yhtään ylimääräistä energiaa. Päätinkin, että keskityn seuraavat viikot täysillä mukavaan muuttoon ja stressaan vasta myöhemmin muita asioita.

Ai niin, lisäilin eilen mekkoja ja muita tuotteita myyntiin Huutikseen. Muistakaahan kurkkia, mitä kaikkea täällä kirpputorituotteideni seassa onkaan tarjolla, valikoima kasvaa jälleen lähipäivinä ainakin muutamalla mekolla ehkä ehkä myös laukuilla ja kengillä. Nyt toivottelen rauhallista sunnuntaita kaikille ja napsautan Netflixistä Siskoni on noita -sarjan neloskauden käyntiin. Ei kun siis pakkaan! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA