ÄLLÖTYSVAROITUS!

Jos olet herkkä, lopeta postauksen lukeminen tähän. Tämä teksti sisältää kuvia ja tekstiä koskien ihoa ja sen lohkeilua/hilseilyä/irtoamista paloina

Niin siinä sitten kävi, että viidentenä päivänä jalkanaamiokokeilustani alkoi tapahtua. Siihen asti jaloissa ei näkynyt mitään outoa, mutta ne tuntuivat kuivilta. Tai oikeastaan tuntui siltä, että jalkojeni päällä oli ohut kerros silkkipaperia, johon jalat oli löyhästi kääritty. Viidennen päivän iltana, tultuani lämpimästä suihkusta, jalkapohjissani tuntui lepattavan jotakin ylimääräistä, ja ilokseni sain todeta, että iho alkoi vihdoin irrota. Seuraavissa kuvissa on jalkojeni tilanne tuosta suihkuepisodista seuraavana aamuna eli kuudentena päivänä naamioitumisen jälkeen. Muistutuksena vielä todettakoon, että pidin naamiota jaloissani täydet 90 minuuttia. Palaan taas linjoille, kun jotakin mullistavaa tapahtuu. Viimeistään sitten, kun kuoriutuminen on päättynyt. No, oliko ällöttävää? ;)

kovettumat pois jaloista OLYMPUS DIGITAL CAMERA