Lama-ajan lapsena Leevi and the leavings -yhtyeen kappaleeet ovat aina olleet hyvin lähellä sydäntäni. Ehkä juuri siksi aika samanhenkinen “Sirpa”, joka on siis Arttu Wiskarin uutta tuotantoa, kolahti sisimpääni ja kovaa. Sirpa soi päässä hauskan melodiansa ansiosta, sen sanat tuntuvat sopivan hyvin elämäntilanteeseeni ja muutenkin kaikki kappaleessa vaan toimii. Niin hyvin, että tein Sirpasta itselleni otsikon. Harmi vaan, että tässä kävi nyt niin, etten 99 % varmasti muuta Sirpan lailla maalle, vaan jään kaupunkiin. Tarvittaisiin ihme, että vaakakuppi kallistuisikin niin, että asuisin pian lapsuudenkodissani. Työkuviot järjestyivät vuodenvaihteessa meidän taloudessamme niin, ettei Helsingistä voi lähteä pois. Oma tulevaisuuteni on vielä auki, kuten jo vähän avauduin, mutta meikäläisen tekemiset eivät oikein ehtineet edes vaikuttaa muuttopäätökseen. Hyvä näin toisaalta.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – Morgan

housut – H&M

kengät – Julia Lundsten for Marimekko

Hiustenkasvatusprojektini sentään etenee halutulla tavalla odotetusti. Hiuspehkostani saa kasattua jo isohkon nutturan ja ponihäntäkin on kivan pituinen eikä enää epämääräinen tynkä. Ajattelin silti testata tätä kikkaa joku päivä. Peilikuva tuntuu muutenkin koko ajan tutummalta. hiusten ohella myös kulmakarvojeni kanssa on meneillään kasvatusprojekti, mutta siihen en nyt paneudu sen enempää, kun lähikuvia aiheesta ei ole. Lähikuvissa huomio kiinnittyisi kuitenkin kuusinkertaisiin silmäpusseihini kulmakarvojen sijaan, joten tämän kasvatusprosessin käsittelyyn pureudutaan paremmalla ajalla. Mutta kaipa sitä on tästä palattava asuntoilmoitusten pariin. Kunpa jonkin ilmoituksen takaa löytyisi meille asunto, jossa ei ole punasävyistä tiiliseinää ja joka tuntuisi vihdoinkin oikeasti kodilta. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA