OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä olisi postauksen verran joulutunnelmia jaettavana. Rovaniemellä ollessamme oli aivan pakko käydä tutustumassa turistien valtaamaan satumaiseen paikkaan nimeltä Santa Park, ehkä olettekin joskus kuulleet siitä tai jopa käyneet siellä? Me saimme suunnilleen tunnin kulutettua kierrokselle, mutta isomman lapsen kanssa aikaa saisi varmasti kulumaan helposti enemmänkin. Katselimme tonttujen tanssi- ja teatteriesitystä, join kahvikupillisen ja kiersimme paikan osallistumatta aktiviteetteihin. Tai no, osa porukasta kävi rekiajelulla, mutta muuten etenimme niin sanotusti nopean kaavan mukaan. Joulupukkiseinälle olisi saanut askarrella oman tontun/pukin tai taitojaan olisi voinut testata piparinkoristelussa, mutta jätimme ne väliin. Valokuvia ehdittiin silti ottaa muutamat, vaikkei niissä mitään erityistä pointtia olekaan. Mutta milloinpa bloggaamisessa olisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogini perusteella voisi kai veikata, että elelin puolitoista viikkoa imetysmekossa tai -neuleessa karvalakki päässäni. Se ei itse asiassa ole kaukana totuudesta, sillä hatun käyttöaste oli tosiaan loppuvuodesta niin korkea, että sitä pitää vähän korjailla tätä vuotta varten. Ihanan kylmää ja valkoista alkuvuotta odotellessa on kiva selailla näitä kuvia. Kerrankin tuntuu siltä, ettei talvi ole vaan pakollinen paha syksyn ja kevään välissä, vaan sillä on jonkinlainen oma merkitys vuodenaikana. Okei, nyt höpötys sikseen ja palataan niihin joulumaakuviin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on talviset tunnelmat käsitelty loppuun ja voidaan keskittyä täysillä uuteen vuoteen uusine kujeineen. Tämä vuosi on siitä hassu aloittaa, etten tiedä vuodelle 2015 ainuttakaan tapahtumaa, jota varsinaisesti odottaisin. Enkä tarkoita tätä nyt itselleni tyypilliseen tapaan negatiivisessa mielessä, vaan ihan neutraalisti realistin silmin suulla todettuna. Kalenterissani ei ole yhtään merkintää, jonka lähestymistä odottaisin. Tuntuu kuin elämästäni tavallaan puuttuisi jotakin, kun alkava vuosi on kerrankin oikeasti tyhjä taulu. Se, mitä tauluun alkaa maalata, on vielä mysteeri. Aika kutkuttava tunne. :)