OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen tehnyt tämän jo kerran aikaisemminkin, joten kynnys on matala. Vaikka operaatio on joidenkin mielestä suorastaan ällöttävä, lopputulos on (tai oli ainakin viimeksi) todellakin matkan arvoinen. Aion kokeilla jalkanaamiota, joka lupaa uudistaa jalkojen ihon kokonaan poistaen kaikki kovettumat ja kuorien ihosta kuolleet ihosolut pois. Toisen merkin naamio sai aikanaan jalkojen ihon lähtemään pois riekaleina monen päivän ajan kestäneenä hilseilynä, joten nyt osaan ehkä varautua siihen, että sukat ovat iltaisin täynnä irronnutta ihoa. Nam! Voisinkin tehdä myöhäisen uudenvuodenlupauksen ja postailla jatkossa lisää inhorealistisia postauksia blogiin. Saisivat ihmiset kunnon materiaalia kauhisteltavaksi, niin ei tarvitsisi väkisin keksiä aiheita ja valheita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten kuvista ehkä huomaa, naamio on juuri tällä hetkellä vaikuttamassa jaloissani. Se tuntuu samalta kuin laskisi viileähköä vettä muovipusseihin ja vetäisi pussit sitten jalkoihinsa. Paitsi että viileys tuntuu koko ajan. Laitoin pussit jalkoihini ja pehmotossut vielä päälle, jotta pussit eivät ympäri taloa tassutellessa vaan lähde paikoiltaan. Postailen vaihekuvat ja lopputuloksen heti, kun naamio on tehnyt työnsä ja jalat ovat pehmoiset. Jos siis ovat ja naamio todella toimii. Vaikutusaika tällä keksinnöllä on 60-90 minuuttia eli aika pitkä, ja lisäksi itse kuoriutumiseen menee viikosta kahteen riippuen kovettumien laadusta. Tämän jalkanaamion toi lahjaksi Joulupukki, mutta paketista päätelleen BikBok saattaa myydä näitä. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA