Kolmas ja näillä näkymin viimeinen osa juttusarjasta, jonka aloitin jo yli vuosi sitten, on vihdoin valmis. Tällä hetkellä olo on sen verran masentunut, etten jaksanut enää avautua joulusta ja muusta ahdistavasta. Onneksi on olemassa hömppää, johon keskittymällä omaa oloaan voi keventää hetkessä. Blogini on terapeuttini. Harmikseni nämä suosikkimerkit vaan alkavat loppua kesken, ja muutamasta asusteesta en löytänyt kuvaa ollenkaan, joten tämän kolmas postaus jää lyhyemmäksi kuin aiemmat. Suomalaisia suosikkimerkkejäni voi vakoilla kahden postauksen verran lisää sekä tästä postauksesta että tästä postauksesta, jos postaussarja on jollekin uusi tuttavuus.

MouMou-Lumi

LUMI Accessories (kotisivut ja verkkokauppa)

Tutustuin tähän ihastuttavaan laukkumerkkiin oikeastaan Jonnan ansiosta. Nykyään teen LUMI-merkin kanssa yhteistyötä, minkä ansiosta sain tuon sinisen laukun ja hieman myöhemmin myös vaaleanpunaisen laukun itselleni. Ensimmäisenä hankintanani merkiltä ostin kuitenkin omilla roposillani laukun, joka kummitteli mielessäni siitä asti, kun sen ensimmäistä kertaa jossakin vilaukselta näin. Harmi vaan, että siinä vaiheessa, kun tajusin laukun olevan upea, sitä ei enää myyty. Ihana myyjätyttö hankki minulle sellaisen sitten jostakin varastosta. Mikä onnenpotku!

MouMou-OLAV

OLAV (kotisivut ja verkkokauppa)

Ihanan Jussi Salmisen, joka on muuten yllättävän hyvä räppääjä, luoma OLAV-merkki tuli tietoisuuteeni, kun ystäväni Veera teetti herralla uniikkijuhlapuvun, jossa oli kultaista nahkaa. Myöhemmin sorruin itse ostamaan Jussilta paidan, jonka malli on juuri meikäläisen makuun. Paljas olkapää ja valuva malli ihastuttivat jo itsessään, mutta kaakaotahraiselta näyttävä kangas kruunasi ostopäätöksen. Laukun, joka on OLAVin ehkäpä tunnetuin tuote, ostin Huuto.netistä. Laukussa on aitoa hiusta ja siksi se jakaakin mielipiteitä. Harmikseni en ole otattanut asukuvaa itsestäni laukun kanssa, mutta minusta se on aika cool!

MouMou-Vietto

Vietto (kotisivut ja verkkokaupat)

Vieton asusteista, joita blogin kautta jo Jyväskylässä asuessani sain, olen tykännyt jo vuosia, mutta vaatteista ei ollut kokemusta ennen tätä kesää. Yhteistyökampanjan myötä omistan nyt mustan mekon merkiltä ja materiaali on kyllä juuri niin pehmoista ja mukavaa kuin asusteiden perusteella olin päätellytkin. Kootessani tätä postaussarjaa pääsin onnekseni toteamaan, että jos minun pitäisi kasata itselleni vaatekaappi asusteineen vain kotimaisten merkkien valikoimista, se ei tuottaisi minkäänlaisia ongelmia. Oikeastaan valinnanvaikeus saattaisi iskeä jo heti alkuunsa, vaikka valikoima olisikin muka kovin rajattu. Kyllä meillä Suomessa vaan osataan! :)