Re:fashionin ja Paulig Frezzan yhteistyökampanjassa pääsimme bloggaajien kesken maistelemaan kylmiä kahvijuomia. Inspiroiduimme viime keväänä uudistetuista Frezza-pulloista ja stailasimme itsellemme asut pulloihin sopiviksi. Jokainen bloggaaja valitsi itselleen kahvimaun neljästä vaihtoehdosta. Vaaleista sävyistä pitävä Salla valitsi itselleen Vanillan, Kaisa kevyesti kahvisen Latten, Noora hieman tummemman Moccan suklaavivahteineen ja minä kahvirottana hamstrasin lähes kahden espressokupillisen verran kofeiinia sisältävän Forten. Noista makuvaihtoehdoista oma suosikkini taitaa olla kuitenkin Vanilla, sillä vaniljaisuus on jotenkin täydellisen tasapainossa tuossa nimenomaisessa kahvijuomassa.

P9010218

Kahviasiat ovat lähellä sydäntäni, minkä vuoksi lähdin tähän kampanjaankin mukaan. Blogistani löytyy kahviturinoille ihan oma my/your/our cup of coffee -kategoria. Juon kahvia päivittäin, käytän sitä ruuanlaittoon, kosmeettisiin toimenpiteisiin kylpyhuoneessa ja nyt tein siitä stailausinspiraationi. Koska sain itselleni Frezza-pulloista tummimman, tahdoin asuni olevan kokomusta. Jätin asusteet minimiin ja keskityin intensiiviseen silmämeikkiin. Tavoitteeni oli luoda tyyli, joka iskee vasten kasvoja kuin tupla-espresso. Voimalla ja syvyydellä sekä ennen kaikkea asenteella.

 P9010216

Nyt kannattaa juosta kauppaan ostamaan oma pullo Frezzaa ja kuvata pullon kanssa Instagramiin oma Frezza Look hashtageilla #frezzalook sekä @PauligFi. Makuvaihtoehto voi olla mikä tahansa noista neljästä! Osallistumisaikaa on 21.9.2014 asti. Me kampanjassa mukana olevat bloggaajat valitsemme suosikkimme osallistumisajan päätyttyä ja julkaisemme voittajat Instagram-tileillämme 29.9.2014. Neljä kuvaa palkitaan 200 euron lahjakortilla suosittuun Net-a-Porter -verkkokauppaan. NAP myy huippumuotia ja ihan vinkkinä vaan, että kaupasta löytyy nykyään myös suuresti himoitsemani Minna Parikan puputennarit.

P9010210

Meidän bloggaajien suunnittelemat Frezza Look -asut on ladattu kampanjasivulle äänestettäviksi. Sivulta voi kurkistaa myös tulevien postausten päivämäärät, jolloin pääsette näkemään muiden tyttöjen stailauskuvia noita kampanjasivulle ladattuja kisakuvia laajemmin. Tyyleistä voi äänestää suosikkiaan tykkäämällä ja niin kannattaakin tehdä, sillä kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 5 kpl Paulig Frezza -tuotepalkintoja. Yhden tuotepaketin arvo n. 30 euroa. Parhaimmillaan voi siis voittaa sekä tuotepalkintoja että verkkokauppalahjakortin. Mitä vielä odotat?

ÄÄNESTÄ SUOSIKKISTAILAUSTASI FREZZA LOOK -KAMPANJASIVULLA TÄÄLLÄ! :)