Voi ääliö, mihin lähdin jälleen mukaan! Muistatteko vielä viime syksyn kenkähaasteen nimeltä #kenkähaaste2013? Sinnittelin mukana alkutalveen, kunnes oli pakko luovuttaa voitto kilpakumppanilleni. Eilen päässäni naksahti jotakin ja ehdotin Veeralle, että eiköhän oteta tällekin syksylle projekti. Säännöt luonnosteltiin viime vuoden haasteen pohjalta ja näin syntyi ihanan ahdistava ja hauskasti elämää rajoittava haaste, jossa katsotaan, kumman laukkukokoelma kestää paremmin päivänvaloa ja kumman pokka pettää ensin teiniaikojen tekonahkahirvityslaukkujen keskellä. Kyllä, aloitamme hurjan laukkuhaasteen!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laukkuhaasteen säännöt:

  1. Jokaista haastetun omistamaa laukkua saa käyttää vain yhtenä päivänä haasteen aikana. Kun laukkua on käytettyä yhtenä haastepäivänä, samaista laukkua ei saa haasteen aikana enää käyttää.
  2. Saman päivän aikana on kuitenkin mahdollisuus käyttää useampia laukkuja. Ensimmäinen sääntö pysyy kuitenkin voimassa tässäkin tapauksessa.
  3. Koska haasteen tarkoitus on muistuttaa unohdettujen laukkujen olemassaolosta, ei haasteen aikana saa ostaa uusia laukkuja. Poikkeuksena kuitenkin esimerkiksi ennen haastetta tilattujen, mutta haasteen aikana saapuvien laukkujen käyttäminen. Myös lahjakorteilla ostaminen sallitaan, mutta tätä optiota suositellaan käytettäväksi oman harkinnan mukaan haasteen luonteen vuoksi. (Poikkeuskohta lisätty blogiyhteistöiden vuoksi.)
  4. Kameralaukkuja (Veera) ja hoitolaukkuja (Iina) ei lasketa mukaan haasteeseen. Myös treenikassi on vapaasti käytössä., jotta jokaiselle salikäynnille ei siis tarvitse ostaa uutta laukkua. Myöskään matkalaukkua ei lasketa haasteessa käyttölaukuksi.
  5. Muiden laukkuja ei saa lainata haasteen aikana.
  6. Jokaisena päivänä on pakko käyttää yhtä laukkua. Vaikka makaisi koomassa, on haasteeseen osallistuvan valittava yksi laukku, joka ”käytetään” päivän aikana.
  7. Haasteen häviää se, jolta loppuvat ensin laukut kesken eli se, kumpi käyttää ensin samaa laukkua kahtena päivänä haasteen aikana.
  8. Kangaskassi ei ole laukku ja niitä saa käyttää kantoapuna haasteen aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jatkossa siis haastetta voi seurata blogiin päivittyvien viikkokatsausten lisäksi Instagram-tiliemme kautta hashtagilla #laukkuhaaste2014. Minun käytttäjänimeni on @iinamou ja Veeran @vieruska. Katsotaan, jos saisimme kampanjasivunkin avattua myös tänä vuonna. Toivottakaa onnea, en tahdo hävitä toista kertaa.  It’s on – again! ;)