OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka en saa vielä kuukauteen uida, rakastan viettää aikaa järvellä. Edes sudenkorennot ja paarmat, joita on tänä kesänä runsaasti rannalla ihmisten seurana, eivät haitanneet eilisiltaista fiilistelyäni. Kävimme uimassa mieheni ja äitini kanssa, kun isä vahti tyttärenpoikaansa. Mummolasta tulee jatkuvalla syötöllä viestiä, että pikkuista on jo ikävä. Minulla taas on ikävä mummolaan (että tuntuu oudolta sanoa noin, kun kyse on omista vanhemmistani), sillä tänään niskoilleni tulvahti sellainen projekti, että äitiysloma ei tunnu enää äitiyslomalta. Ihan töihin en onneksi joutunut, mutta siltä tämä kieltämättä tuntuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paras tapa tehorentoutumiseen on aivojen tuulettaminen maalaisilmassa. Kun ympärillä ei koko ajan hälise, on helpompi saada ajatukset järjestykseen. Etäisyyden ottaminen selkeyttää suunnitelmia ja vastaus kinkkiseen pulmaan saattaa vaan pompsahtaa mieleen aamupuuron äärellä. Moni teistä aisti vuodenvaihteessa, että prosessoin sisälläni suuria asioita, joista en kirjoittanut blogiin. Tällä hetkellä tilanne on sama, mutta vaikka kyseessä ei tällä kertaa ole jälkeläinen, pyörittelen päässäni silti suhteellisen suuria suunnitelmia. Olisi ihan tehdä vaikka mitä. Ihana muuttaa maalle. Ihana ostaa asunto. Ihana hankkia kissa. Ihana vaan olla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suurten asioiden ääreltä takaisin pieniin. Tai no, oloni ei kyllä ole kovin pieni, mutta silti. Sen verran parempi fiilis on jo, että tekee mieli pukeutua ja panostaa ulkonäköön. Kun tunnen hallitsevani itseäni, oloni on myös itsevarmempi. Hymyilen enemmän ja viihdyn jo paremmin nahoissani. Joku kertoi vähän aikaa sitten ärsyyntyvänsä siitä, kun joidenkin bloggaajien jokainen postaus tuntuu sisältävän aina jonkinlaisen elämänohjeen tai filosofisen pointin. Minäkin keksin sellaisen tällä kertaa. Jos jokin asia häiritsee, muuta se tai pyri edes muuttamaan se. Olet sen arvoinen. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA