On ensimmäisen viikkokatsauksen aika. Tai no, olenhan jo innoissani avautunut aiheesta tämän kuluvan viikon aikanakin, mutta nyt olisi tarjolla niitä edistyskuvia. Suurin muutos viikon aikana on tapahtunut ehdottomasti pääni sisällä. Oloni on kevyempi, olen onnellisempi ja tämän lisäksi tunnen itseni erityisen toiveikkaaksi. Toki niitä tuloksia näkyykin hieman jo. Vatsani on jotenkin valahtanut alemmas samalla, kun se on painunut kasaan, ja vyötäröni alkaa niin sanotusti kiinteytyä esiin. Alkutilanteestahan voi lukea lisää tästä postauksesta. Vaikka vyötärön kapein kohta alkaa löytyä, tuo lantio jotenkin häiritsee. On se aiemminkin ollut noin iso, mutta sen malli on nyt jotenkin hullun pyöreä.

 viikkokatsaus1

Sivukuvista taas näkee parhaiten sen, että ryhtini on kohentunut kävelylenkkien ansiosta huimasti. Samalla, kun vatsa litistyy kohdun supistumisen vuoksi, alkaa vatsasta sulaa hiljalleen myös sitä itseään eli rasvaa. Kuvista taitaa huomata senkin, että maito on noussut lisää viikon aikana. En tahdo edes tietää, mitä kuppikokoa nykyään edustan! Järkyttäviä muutoksia ihmiselle, joka pitää normaalisti aika pienestä rintavarustuksestaan.

viikkokatsaus1_

Turvotusta on lähtenyt hurjasti. Sen huomaa ehkä parhaiten kasvoistani ja siitä, että omat kengät tuntuvat jo hyviltä jaloissani. Raskausaikana kengänkokoni, joka on normaalisti ollut 37, turposi pahimmillaan kokoon 39. Onneksi se oli vain väliaikaista! Tarkoitukseni oli muuten etsiä viime viikolla projektiavuksi myös mittanauha ja mittailla ympärysmittoja vyötäröltäni, käsistäni ja reisistäni, jotta projektia voisi seurata muutenkin kuin vain visuaalisesti, mutta enhän minä sellaista löytänyt. Takaan kuitenkin, että muutokset tulee huomaamaan kuvista.

Syömisten kanssa on mennyt edelleen kivasti. Vastustin ensimmäisen viikon aikana montaa jäätelöä, kasaa suklaakonvehteja, Särkänniemen hattaroita ja jopa yhtä juustokakkua. Olen ylpeä, että olen pysynyt kovana. Koska dieettini ei imetyksen vuoksi perustu ns. laihdutusruokiin tai mihinkään äärilaitakokeiluihin, on tärkeää, että herkkulakko-osuus toimii. Seuraavaksi pitäisi saada parempaan kuntoon se liikuntaosio eli voisivatkohan nämä oksettavat helteet jo loppua, kiitos! :/