OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iina. Toi kuva ei oo muotiviikoilta, vaan jostain skeittiparkista“.

Tiedän. Mutta Somerset House täyttyi tänään samoista väreistä kuin hotellimme lähellä sijaitseva skeittiparkki. Yksi väri oli vieläpä ylitse muiden ja sen värin minäkin valitsin tänään ylleni. Pinkillä mentiin sekä vaatetuksen että meikin kanssa. Muotiviikkoväki pukeutui väreihin varsin rohkeasti. Osa edusti kirkkaissa väreissä päästä varpaisiin, mutta oli paikalla heitäkin, jotka käyttivät värejä vain pieninä annoksia asujensa huutomerkkeinä. Muotiväkeä katsellessa aloin kaivata omia vaaleanpunaisia hiuksiani. Tietysti olisi helpompi pukeutua väreihin, mutta jotenkin erilaisia tyylejä oli kivempi katsella kuin yhtenäistä massaa. Kahvilan myyjäpoika tosin tokaisin hyvin, että täällä kaikki erikoiset ihmiset ovat silti jotenkin samalla tavalla erikoisia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADSC04149OLYMPUS DIGITAL CAMERADSC04136DSC04134OLYMPUS DIGITAL CAMERADSC04143OLYMPUS DIGITAL CAMERA    DSC04132OLYMPUS DIGITAL CAMERADSC04120OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivän meikkini oli oman tyylini väriläiskä. Värikäshän tuo toppinikin toki on, mutta se ei muotiviikoilla juuri mustan trenssini alta valitettavasti näkynyt. Täällä on tuullut muutaman päivän jo todella kovaa, ja vaikka aurinko välillä paistaakin, ilma on silti aika kylmä. Siksi maalasin huuleni kirkkaanpunaisiksi (teidän valitsemallanne huulipunasävyllä). Silmät taas rajasin tyyliin sopivasti kimaltavalla harmaalla. Meikki pysyi aamusta iltaan ihan superhyvänä, vaikka ulkona satoi välillä vettä! Ei aivan omin meikki minulle, joka pelkään sotkevani huulipunalla koko naamani, mutta mukavaa piristystä siihen rutiinimeikkiini, johon olen pahasti jumiutunut. Suosittelen inspiroitumaan ympäristöstä ja meikkaamaan itsensä ulos mukavuusalueelta välillä.

Muistakaahan muuten osallistua keväiseen Lumene-arvontaan London Fashion Week 2014 -kampanjasivullamme! Vielä ehtii. :)

(meikit saatu Lumenelta, vaatteet Liu Jo)