OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt seuraisi vielä yhden postauksen verran sitä Lontoon tyyliä. Klassisista “palikoista” koostuva matkavaatevalikoimani toimi hyvin yhteen, viimeisen päivän asuni taisi olla se kaikista klassisin. Matkavaatteemme sponsoroi tosiaan Liu Jo, jonka farkkujen nimeen olen vannonut jo vuosia. Nyt tutustuin myös brändin muihin tuotteisiin ja vaatteiden laatu vastasi kyllä hyvin odotuksiani. Varsinkin kevyttä sadettakin hyvin pitänyt trenssi sopi juuri Lontooseen kuin lattemuki väsyneen matkaajan käteen. Kuvasimme viimeisen aamumme asukuvan aivan hotellimme vieressä Westminster Bridgen kyljessä. Olettehan seuranneet matkaamme London Fashion Week 2014 -kampanjasivultamme? Sinne kun on päivitetty ja päivitellään edelleen mm. videoita, joita blogeistamme ei löydy

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matkavaatevarastoni oli ehkä joidenkin mielestä jopa aika suppea, mutta silti mukavan monipuolinen. Ehdoton suosikkivaatteeni matkalla oli huulipunakriisin aiheuttanut pinkki sifonkitoppi (löytyy täältä mustana versiona), jota käytin lopulta mustien housujen kanssa muutamanakin päivänä. Myös kullanhohtoinen neule ja siihen täydellisesti sopiva vaalea nahkalaukku olivat mieleeni. Mustat farkut vetoketjuyksityiskohdilla toimivat matkavaatekaappini ns. kulmakivenä. Niissä oli mukava lentää, kun ne eivät kiristäneet mistään. Samaa kategoriaa edusti klassinen pikkumusta, jota käytin matkan aikana sekä päivällä että illalla, ja tietysti himmeästi kiiltävä musta trenssi. Se oli ylläni joka päivä, trenssi ja Lontoo kun vaan tuntuvat jotenkin kuuluvan yhteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

London Fashion Week 2014 -kamppissivultamme voi vielä muutaman päivän ajan selailla aika reaaliajassa muita Lontoo-aiheisia postauksia ja pikapäivityksiä, joita blogiemme kautta ei ole voinut edes nähdä. Täytyy myöntää, että kampanjasivun päivittelyä tulee jopa vähän ikävä. Blogia kun en kehtaa ihan yhtä usein päivittää, ettei ihmisillä mene hermo. Kannattaa muuten kokeilla myös näppärää Liu Jo -myymälähakua täällä ja tarkistaa, mistä saa pienimmällä vaivalla omat pyllynkohotusfarkut tai pinkin huutomerkkitopin. ;)