Ensimmäinen muotinäytös on nyt takana ja matkatunnelma katossa. Heräsimme Nooran kanssa tänään jo kuudelta innokkaina ja mielettömän herkullisen hotelliaamiaisen jälkeen kävelimme rantaa pitkin Somerset Houselle, missä muotinäytökset olivat alkamassa. Canon lahjoitti liput näytöksiin ja pian istuimmekin erään ihanan miehen avustuksella jännittyneinä paikoillamme. Ei sillä, että Suomi-tytöt olisivat vähän eksyilleet, mutta niin taisi käydä tälläkin kertaa. Loppu hyvin, kaikki hyvin. J. JS Leen näytös oli huikea! Kampanjasivulta löytyykin jo pientä videomaistiaista siitä, mutta saatan postailla vielä kuvia erikseen myöhemmin. Katsotaan vähän, miten tämä aikataulu antaa periksi.

IMG_2228IMG_2211

Pitkästä aikaa olisi asuasioitakin kerrottavana. Matkavaatteeni sponsoroinut Liu Jo antoi minun kaivella kevään vaate- ja asustevalikoimiaan, jotta sain matkalle muutaman erilaisen asun. Ensimmäisen päivän asuni oli väreiltään aika maanläheinen, mutta kimmelsi kyllä sitäkin enemmän. Mustat housut vetoketjuyksityiskohdilla ovat niin venyvät ja mukavat, että niihin voisi muuttaa asumaan. Ja niiden puntit ovat makuuni tarpeeksi lyhyet! Housujen seurana oli rento neule ja siihen täydellisesti sopiva vaalea nahkalaukku kimaltavilla yksityiskohdilla. Kengiksi valitsin omasta kenkäkaapistani matalat korot, jotta jaksoin kävellä niillä koko päivän. Pitkästä aikaa panostin asuteisiin kunnolla ja otin mukaan sulkakorvakorut, joiden kullanhohtoinen väri sopi kivasti asuuni.

 IMG_2205

Liu Jo -merkkiähän myydään Fashionstoren verkkokaupassa sekä Forumin Pop Upissa. Kummassakin myyntipaikassa on sunnuntaihin asti 16.2 käynnissä huippuetu, joka takaa, että normaalihintaisten Liu Jo -farkkujen (eli niiden kuuluisien pyllynkohotusfarkkujen) ostajalle annetaan kaupan päälle 40 euron arvoinen lahjakortti Fashionstoren verkkokauppaan! Farkut on luonnollisesti kivempi ostaa sovituksen jälkeen ja nyt se on entistä helpompaa, sillä tältä sivustolta voi kätevästi tarkistaa lähimmän Liu Jo -jälleenmyyjän. Näistä ja siis tietysti muistakin farkuista kannattaa survoa päälle pienin mahdollinen koko, jotta ne eivät käytössä venähdä liian isoiksi. Siksi suosittelen myyjän apua koon valintaan.

IMG_2219IMG_2194

Mitäs sitten? Sitten olisi ohjelmassa lisää muotinäytöksiä, Lontoon kuuluisia nähtävyyksia ja tietysti kivoja ruokapaikkoja. Hauska, että meillä Nooran kanssa klikkasi heti tosi hyvin, vaikka emme olleet ennen viettäneet näin pitkään aikaa yhdessä. Uuden ystävyytemme suurin haaste kohdataan heti tänä viikonloppuna, kun urheasti uskaltaudumme London Eyen kyytiin. Molemmilla meillä on paha korkeanpaikankammo, joten tästä tulee kyllä hurja kokemus. Itsehän kuulun niihin ihmisiin, jotka maailmanpyörässäkin pitää keskitangosta kiinni lattialla istuen ja silmät kiinni. Että sellainen kokemus tuloillaan! :D