Niinhän siinä sitten kävi, ettei yhdestoista viikko ehtinyt täyttyä, kun minun ja Veeran kenkähaaste jo päättyi. Arvonta toki jatkuu sunnuntaihin asti tällä kampanjasivulla, joten jos kenkälahjakortti kiiinnostaa, vielä ehtii osallistua. Vaikka lupasin yrittää parhaani ja sinnitellä mahdollisimman pitkälle talveen, eilen eli perjantaina kävi niin, että kun olisin voinut hakea suutarin korjaamat kengät kotiin työpäivän jälkeen ja jatkaa haastetta vielä muutaman päivän, en vaan jaksanut. Kaipasin niin paljon karvanilkkureita, bootseja ja muita kenkiä, joissa rakastan jumittaa syksyisin ja talvisin. Tämä taidetaan siis laskea hieman luovutusvoitoksi, mutta vannon, että Veera olisi kyllä voittanut, vaikka olisin jatkanut tätä niin pitkälle kuin olisin oikeasti pystynyt.

iina hävisi

Vaikka olen luonnollisesti pettynyt häviööni, olen myös onnellinen, että pääsen nyt ratsaamaan kenkävarastoni kunnolla läpi ja naputtelemaan Huuto.nettiin uuden kenkämyyntierän. Tarvitsen kipeästi lisää kaappitilaa ja mielenrauhaa tämän tavarakasan keskelle, joten uskoisin, että häviöni on oikeastaan ihan hyvä juttu. Pääsen vihdoin eroon kaikesta turhasta ja kute ehkä muistatte, tämä projekti ei tule jäämään kenkiin. Jättikirpputoria alkuvuodesta odotellessa siis! Viimeisen kenkähaasteviikon raportti tulee, kun ehdin sen kasata. Käykäähän nyt onnittelemassa Veeraa voitosta. Minä teen sen täällä muutaman tunnin päästä livenä, sillä tuo ihana nainen saapui jälleen piristäään oloani tälle Helsinkiin. Ja laitoin muuten heti tänä aamuna lempparibootsit jalkaan.

veera voitti

Psst! Olisi ehkä ollut coolia päättää haaste pinkkeihin Minna Parikan kenkiin jo torstaina, mutta minäpä jatkoin vielä perjantaipäivän keltaisilla Hai-kumisaappailla. Luuseri ja ikuinen landetyttö kuittaa! :D