OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crocs on kenkämerkki, jonka suhteen käänsin muutama vuosi sitten täysin kelkkani. Niitä perusmallisia en vieläkään omista (tai välttämättä edes tahdo) omistaa, mutta muut kenkämallit ovat kyllä mieleeni. Mm. nämä purkkarit ja nämä karvabootsit ovat enemmän tyyliäni, kun taas hoitoalalla työskentelevä äitini tykkää nimenomaan siitä alkuperäisestä kumisesta reikäkengästä käytännöllisyyssyistä. Niin tai näin, tämän adventtisunnuntain arvontasponsori on Crocs ja joku teistä voittaa itselleen pian vapaavalintaiset Crocs-kengät. Minä valitsin kiitokseksi arvonnan järjestämisestä kuvissa esiintyvän talvisen mallin karvareunuksella. Kyllä meinaan lämmitystehoa riittää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voit nyt voittaa itsellesi adventtiarvontapostaussarjan kunniaksi vapaavalintaisen kenkäparin Crocsilta. Sinun tarvitsee vain kertoa tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä kenkäpari olisi mieleesi ja miksi. Kenkätarjontaa pääsee selailemaan TÄSTÄ LINKISTÄ. Koska kyseessä on nimenomaan adventtiarvonta, osallistumisaikaa on vain tämän sunnuntain iltaan kello 23:59 asti eli vajaa vuorokausi. Kaikille tasapuolisesti arpaonnea! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(kengät saatu Crocsilta, neuletakki SheInsidelta)