Viikon paras moka tapahtui keskiviikkona puhelimessa, kun luulin jotenkin soittaneeni aivan jonnekin muualle kuin minne todellisuudessa sitten soitin. Selitin vaivastani ummet ja lammet puhelimeen, kun ihminen puhelimen toisessa päässä ystävällisesti ilmoitti, että neidillä on nyt vähän väärä numero. Voi tollo! Onneksi en mitään kovin noloa kuitenkaan ehtinyt sanoa, ei nimittäin ollut kovin kaukana avautuminen vatsan toiminnasta. Iso huokaus. Kilo tarkkuuttaa joululahjaksi, kiitos! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras voittajakolmikko löytyi onnettaren avulla viime sunnuntain Jenkki-adventtiarvontaan osallistuneiden kommenttien joukosta. Suuret onnittelut siis nimimerkeille Tarja, henna ja Tiia! Teille on lähetetty sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Kiitokset myös muille arvontaan osallistuneille, sunnuntaina koittaa taas uusi arvonta. Silloin kaikkien kenkäihmisten kannattaa olla erityisesti kuulolla, sillä osallistumisaika tulee jälleen olemaan lyhyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras videomuisto löytyi sattumalta Youtubesta etsiessäni erästä ihan toista videota. Viime jouluna kuvattu video sisältää perheemme kissan täyshullaantumisen punaiseen villalankamattoon, joka on olohuoneemme lattialla joka joulu. Finski kieri kuulkaa kauan tuolla matolla! Saa nähdä, päätyykö vanha matto vanhempieni uuteen kotiin vai aloitetaako siellä aivan uudet jouluperinteet. Tällaista uudistumista vahvasti vastustavana ihmisenä odotan jo kauhulla joulua ja sitä, miten erilaiselta kaikki tuleekaan varmasti tuntumaan.

Viikon paras eväsvalinta oli ehdottomasti itse keitelty luumukiisseli riisipuuron kanssa. Kiisseli on suunnilleen ainoa edes hieman jouluinen asia, mitä olen ehtinyt tässä tehdä. Kuivatuista luumuista, vedestä, sokerista ja perunajauhoista syntyi puolessa tunnissa sellaista herkkua, etten muistanutkaan, kuinka hyvää kiisseli voi olla. Olen viime vuosina alkanut tehdä itse yhä vaan enemmän jouluruokia ja sekahedelmäkiisseli syntyy ehkä tänäkin vuonna tällä samalla reseptillä näppärästi aattoaamuksi. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA