1. Vihaan, kun tulen kotiin kaaoksen keskelle ja ainut asia, mitä jaksan enää pitkän päivän jälkeen tehdä, on katon tuijottaminen.

2. Vihaan, kun katson tilini naurettavan pientä saldoa ja mietin, että noista euroista pitäisi vielä ostaa lahjat kaikille rakkaille. Ja maksaa vuokra.

3. Vihaan, kun vatvon isoa päätöstä laidasta laitaan niin, että pelkästään yhden vuorokauden aikana ehdin muuttaa mieleni ainakin neljästi.

4. Vihaan, kun blogimaailmassa kaikki on niin himputin positiivista ja joulukuukin vain yhtä shoppailu- ja rentoilujuhlaa kaupungin valoja ihaillen lattekuppi kädessä murun kanssa.

5. Vihaan, kun en saa tarpeeksi päivänvaloa enkä ehdi hyödyntää sitä pitääkseni yllä rakasta blogiharrastustani, joka normaalisti pitää minut järjissäni.

ketuttaa2

6. Vihaan, kun päästäni karkailee ajatuksia enkä muista tehdä nykyään mitään ajoissa tai edes lähelle ajoissa, vaikka vihaan myöhästymistä ja epätarkkuutta.

7. Vihaan, kun ulkona on niin pimeää ja pelko siitä, ettei valkoista joulua ehkä tänä vuonna tule, alkaa hiipiä hiljalleen alitajuntaan.

8. Vihaan, kun tavoitteeni tehdä itsestäni onnellinen tuntuu jotenkin menneen aivan pieleen, vaikka oikestaan kaikki on mennyt suunnitelmieni mukaan.

9. Vihaan, kun yrittäessäni kirjoittaa ylös kymmentä asiaa, josta olen onnellinen, tulenkin listanneeksi kymmenen vihaamaani asiaa.

10. Vihaan, kun kaikki rakkaani asuvat niin kaukana, etten pysty halaamaan heitä silloin, kun halausta tarvitsisin. Eli nyt.

ketuttaa1

(kuvat täältä)