Blogimaailma on hyvin epäsäännöllinen paikka. Joitakin rutiineja täältä silti voi löytää ja listasin nyt meidän blogiportaalimme viikottaiset postaukset teille ylös, jos ette ole vielä huomanneet näitä säännönmukaisuuksia. Meikäläinen korkkaa viikon maanantaina kenkähaaste-postauksella, jossa listaan edellisen viikon kenkäni. Jos haaste ei ole tuttu, siihen liittyviä postauksia voi selailla aina ensimmäiseen, haasteen säännöt ja idean listaavaan postaukseen asti tästä kategoriasta.

refashion kenkähaaste

Perjantaina ihastuttava Pirkko ottaa kantaa blogimaailman kuumiin perunoihin Curiouser & Curiouser -blogissa. Nooran piirtämät “yhden kuvan sarjakuvat” kolahtavat ainakin tällaiseen kuutisen vuotta bloganneeseen tyyppiin kovaa. Pirkon vanhempia kannanottoja voi selailla tästä kategoriassa.

  refashion perjantaipirkko

Lauantaina saadaan suut makiaksi Focus on Fashion -blogissa, kun sen kirjoittaja ruotii päivän makean herkkusaaliin ja analysoi sen viimeiseen sokerikiteeseen asti. Makeismaailman ammattilaisena Sallan mielipiteisiin voi luottaa kuin siirappipurkin tahmeuteen. Karkkiarvostelupostauksia voi selailla lisää tästä kategoriasta.

refashion lauantaikarkki

Vaikka bloggaamisen onkin tarkoitus olla spontaania, tykkään hirmuisesti siitä, että tiettyinä päivinä löytyy takuulla luettavaa. Perjantai ja lauantai ovat varsin hiljaisia päiviä blogeissa, joten on kiva, että juuri niille päiville löytyy sitten luettavaa joka viikko. Harras toiveeni olisikin, että Jonna tekisi joka viikko Miksi-postauksen, mutta materiaali saattaisi loppua pian kesken. Mitä te tykkäätte tällaisista viikottaisista teemapostauksista? Vinkkailkaahan muuten blogimaailman muista rutiinipostauksista kommenttiboksiin, jos sellaisiin olette törmänneet! :)

(kuvakaappaukset blogeista)