Kirjoitin ennen lanseerausbileitämme itselleni neljä tukisanalappua puhettani varten. Ennen h-hetkeä heivasin kuitenkin laput, sillä ystäväni lupautui tulla kuuntelemaan minua eturiviin. Sovimme, etten tarvitsisi lappuja, vaan puhuisin puheeni hänelle niin kuin ystävät toisilleen puhuvat. Suoraan sydämestä ja ilman hienosteluja. Vaikka muistutus illan arvonnasta ja lahjakasseista unohtui ensin, muistin kertoa puheessani ne kaikista tärkeimmät asiat. Eli sen, että muiden tahtoon ja akateemisuuteen taipumisen sijaan lähdin keväällä seuraamaan unelmiani. Sen, että vain hyvä työtiimi ja upeat bloggaajat ovat mahdollistaneet portaalimme huikean alun. Sen, että niistä harvoista läheisistäni juuri Veera, jolle puheen pidin, on ollut suurin tukeni ja uskonut minuun silloinkin, kun muiden silmissä olen hakannut päätäni seinään. Kiitos vielä kerran kaikille teille tärkeille.

_HMH7159

mekko – Katri/n

kengät – Maison Martin Margiela for H&M

Juhlatyylistäni vielä sen verran, että viiksilaukkuni jäi valitettavasti pois seinäkuvista, vaikka siitä kovin ylpeä olinkin. Laukku oli vaan ihmisten kättelyssä ja halailussa niin pahasti tiellä, että heivasin sen nopeasti Aschanin alakertaan turvaan. Kengiksi juhlaan valitsin H&M:n yhteistyömalliston mustat pleksikorot, joilla jaksaa seistä uskomattoman monta tuntia putkeen. Juhlamekko oli tosiaan se Katri/n-putiikista lahjakortin avustuksella ostettu pinkki ihanuus. Se pitäisi vaan vielä korjattavaksi, sillä joku tallasi helmani niin, että muutama ommel irtosi. Meikki ja hiukset olivat Saxcé-tyttöjen aikaansaannoksia, kuten jo aiemmin kerroinkin. Ne sain näkyvyyttä vastaan juhlia varten eli iso kiitos ulkonäköni pelastamisesta!

Tämä yksittäiskuvani on ehkäpä vähiten lempparini kaikista seinäkuvista bodariasentoni vuoksi, kaikki yhteiskuvat onnistuivat jotenkin paljon paremmin. Sillä ei kuitenkaan ole mitään väliä, sillä pääasia oli se, että juhlavierailla oli hauskaa ja että jostakin kuvasta voi hieman esitellä illan tyyliään täällä bloginkin puolella. Koskas otetaan uudestaan? :)

(kuva: Heli Hirvelä)