En malttanut pysyä tänäänkään erossa huivilaatikoltani, vaan halusin välttämättä esitellä teille heti toisen pääkallohuivin, joista aamulla postauksessani kerroin. Tämän päivän asuuni olisi varmaankin sopinut tuo eilinenkin huivini, mutta tämä hillitympi kallohuivi vei kaksintaistelussa voiton. Viininpunaista oli asussani tänään kuitenkin jo housuissa ja kynsissä, joten samaa väriä oleva huivi olisi ollut aika överi valinta. Tästä mustasta huivista olisi myös voinut ottaa cooleja ja erikoisia muotikuvia, mutta tuo alla olevan halikuva kertoo paremminkin ne todelliset tuntemukseni huivia kohtaan. “It’s so soft I’m gonna die!

moumou_alexander_mcqueen

Asukuvat napsi tuttuun tapaan työkaveri lounastauollamme. Muistinpa kerrankin ottaa myös työlaukun mukaan kuviin. On aikamoinen ihme, miten harvoin tuotakin laukkua täällä näkee, kun ottaa huomioon, että käytän sitä valehtelematta vähintään kuutena päivää viikossa. Asukuvaukset menivät ihanan nopeasti ohi, inhoan seistä jossakin julkisella paikalla minuuttitolkulla hymyilemässä. Arvostan siksi taitavia ja tehokkaita kuvaajia ihan mielettömän paljon. Kameran säädöistä ei tarvitse tämän epävirallisen hovikuvaajan kanssa onneksi enää niin paljon tapella, sillä kun nakittaa saman tyypin kuvaamaan tarpeeksi monta kertaa, alkaa kamera tulla melkein väkisinkin tutuksi kuvaajalle. Jatkossa kuvaustaustaksi voisi tosin etsiä seinän, johon kuvattavan hiukset eivät sulaudu ihan noin hyvin.

Nimim. KALJULIINI -87

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – H&M

housut – H&M

huivi – Alexander McQueen

laukku – Zalando Collection (saatu)

kengät – China Girl

Tänään oli taas sellainen salitreenipäivä, että kiristelee vieläkin. Piti oikein pidätellä kirosanoja, kun hapotti ja tärisytti niin. Oli kiva huomata, että jaksoin tietyt liikesarjat helpommin. Muutamaan laitteeseen voi jo lisätä painoja ensi kerralla, mutta se ei poista sitä faktaa, että aina se vaan harmittaa, kun jokin liikesarja tuntuu ylivoimaiselta. Miten sitä oppisi iloitsemaan enemmän onnistumisista ja lannistumaan vähemmän epäonnistumisista? Pistetään työn alle tällainenkin ajastusmalli. Nyt toivottelen kaikille rentouttavaa maanantai-iltaa! Meikäläiselle tämä päivä oli nimenomaan ihan sataprosenttinen maanantai, sillä mp3-soittimen ja tietokoneen lisäksi myös puhelimeni on nyt rikki. Elektroniikka ei taida olla pääainevaihtoehtoni tässä elämänkoulussa. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA