Pitkä ja mukava päivä alkaa olla lopuillaan. Aloitin aamuni PT-tapaamisella, minkä jälkeen shoppailin hieman urheiluvaatteita hyvässä seurassa. Kaupungilta siirryin puistoon nautiskelemaan bloggaajatapaamisesta ja hurjista juoruista. Sen jälkeen olikin aikaa napsia asukuvia ja nyt datailen sängyssäni väsyneenä, mutta onnellisena. Kyllä huomaa, että syksy on alkanut, kun tapahtumaa pukkaa toisensa perään ja kalenteri täyttyy hurjaa vauhtia. En malta odottaa, että Miun-putiikille saadaan koko syksy- ja talvimallisto myyntiin, sen verran ihania neuleita meillä on myynnissä tänä vuonna. Vaikka tämä kesän viimeiseltä hellepäivältä tuntunut maanantai olikin jotenkin ihana, haluan jo pukeutua neulemekkoihin, nilkkureihin, farkkuihin ja nahkarotseihin. Rakastan syksyä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiertelimme yökyläläiseni Veeran kanssa bloggaajatapaamisen jälkeen Kaivopuistoa hyvää asukuvalokaatiota etsien, kun törmäsimme varsin karmivaan kammotukseen. Veera uskalsi jopa kuvaan otuksen kanssa! Minä pysyin turvallisesti kauempana kamerani kanssa ja tallensin tämän kiehtovan tapaamisen muistikortilleni. Tajusin tänään, että vaikka Veera vierailee luonani aika usein, kuvaan harvoin häntä blogiini. Jotta ette luulisi Veeruskaa mielikuvitusystäväkseni, lohikäärmekuva päätyi sitten osaksi asupostaustani. En ole kuvitellut häntä päässäni, uskokaa pois! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Vero Moda (saatu)

kengät – Vagabond (saatu)

Päivän asunani toimi joskus viikkoja sitten blogin kautta saadulla lahjakortilla ostettu mekko. Se oli vaan unohtunut vaatekaappiini, mutta tänään tuntui hyvältä päivältä löytää tuo kaunotar. Onnekseni eräs lempparihuulipunistani sopikin mekon kanssa ihan täydellisesti. Vaikka mekkoja on ihana käyttää ja omistan niitä joka lähtöön, sovittelin eilen onnessani vanhoja farkkujani. Jotenkin olen sielultani niin farkkutyttö kuin vain voi olla, ja jos farkkuja ei saa pidettyä pitkään aikaan, niitä tulee tosissaan ikävä. Tänään tuo intiaanihenkinen mekko tuntui kuitenkin olotilaan sopivalta, joten mekkolinjalla mentiin. Jalassani olivat nuo tutut perusballerinat, joissa olen tallustellut koko kesän menemään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä viikolla olisi ID-blogiurani loppuhuipennuksena tulossa vielä viimeinen yhteistyökampanjapostaus sekä kiva arvonta, josta olenkin jo vähän vihjaillut etukäteen. Asukuviakin on vielä tulossa lisää. Nyt on jotenkin ihan mahtava bloggailufiilis ylipäätään, motivaationi on melkeinpä taivaissa. Harmittaa vaan, kun jotkut ihmiset ovat niin negatiivisia, että kaikesta on keksittävä väkisinkin jotakin kitistävää. En kuitenkaan anna sen vaikuttaa bloggailuuni, sillä positiivisia tyyppejä löytyy maailmasta silti hurjasti enemmän kuin niitä kitisijöitä. Niin ainakin tahdon uskoa. Mutta nyt hyvää yötä, kauniita unia ja hirveän ihanaa huomista päivää kaikille! :)