Lauantain Fashion & Fitness -bileet lähestyvät kovaa vauhtia. Jännittääkö teitä muuta paikalle saapuvia jo illan ohjelma vai olenkohan mahdollisesti ainut? Jos kutsua bileisiin ei ole vielä, postauksen lopusta löytyy yksi keino sellaisen saamiseen. Pienoinen vaatekriisikin tuli tuossa viime viikolla torjuttua, kun sain valita itselleni bileasun viikonlopun juhlia varten Fashionstore-nettikaupan* valikoimista. Asu on palkkioni kuukauden bloggaajana toimimisesta sekä bilereportterihommista, joita juhlissa tulen tekemään. Seuratkaahan siis tuon juhlaillan aikana Fashionstoren Instagram-tiliä eli käyttäjää @fashionstorefi tiiviisti, jos ette ole ilmoittautuneet juhliin itse mukaan. Toisena järjestäjänähän juhlilla on Elixia, joten oletan, että tapahtumasta on tulossa varsin energinen ja vauhdikas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta nyt siihen bileasuun! Asuni intensiivinen väripilkku on ehdottomasti upean oranssi bleiseri, jonka väri on kerrassaan mieletön. Juhlavalle bleiserille löytyy myös pari, sillä samasta materiaalista on myynnissä myös tyylikkäät shortsit*. Tästä yhdistelmästä olisi saanut kivan jakkupukutyylisen kokonaisuuden bileisiin, mutta tahdoin alaosaksi mieluummin täyspitkät housut. Jakun alle puin valkoisen topin, joka näyttää edestä aivan tavalliselta, mutta on takaa mukavan pitkä ja kauniisti pliseerattu. Toppi on ihan täydellinen matalalantioisten farkkujen seuraksi ja näkyy tässä asussa kivasti jakun helman alta takaa. Ilman jakkua topin selkämyksen juju pääsee täysiin oikeuksiinsa

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – Guess by Marciano (saatu*)

bleiseri – Guess by Marciano (saatu*)

farkut – Guess (saatu)

kengät – Guess (saatu)

laukku – Guess (saatu*)

panta – Spirit (saatu)

Linkitin asuni jokaisen osan tuohon ylle, jos tahdotte tarkistaa vaatteiden, kenkien ja asusteiden materiaali- tai hintatietoja. Kengät ovat yllättävän hyvät jalassa noin korkeiksi, mutta platformilla on kyllä tapanakin tehdä taikoja kävelymukavuudelle korkokenkien kohdalla. Laukku taas on varsinainen tilaihme, vaikka se ei kieltämättä näytä kovin isolta. Tuo laukku kuuluu tämän syksyn Pretty Studs -sarjan mallistoon ja kullanväriset niitit toimivatkin suloisena yksityiskohtana. Ne korvaavat korut asustani kokonaan ellei tuota pääkoristetta eli venyvää niittipantaa sitten sellaiseksi lasketa. Laukun isoin plussa on kuitenkin sen sisältä löytyvä tasku, jonne aion survoa koko omaisuuteni lauantaina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä olikin sitten koko asu asusteineen päiivineen. Jos joku olisi muutaman vuosi sitten kertonut, että valitsen bileisiin mieluummin farkut ja bleiserin kuin kireän makkarankuorimekon, olisin nauranut itseni kipeäksi. Mutta näin ne ajat muuttuvat. Saa nähdä, kikkailenko juhlapäivänä vielä meikillä jotenkin, muutanko kampausideaani tai repäisenkö jotenkin muuten, mutta tällä hetkeillä suunnitelmani tiivistyvät näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.

Vielä pitäisi startata viikon ja koko ID-blogiaikani viimeinen arvonta käynnissä olevan retroluuriarvonnan lisäksi. Arvasittekin jo ehkä, että arvon pikana 5 kappaletta avecillisia lippuja lauantain bileisiin. Liput voi noutaa Hesingin Kampin Guess-myymälästä eli ei tarvitse asua Helsingissä voidakseen osallistua, koska liput voi hakea vasta bilepäivänä. Lippuarvontaan voi osallistua kertomalla, mikä bileasuni osasista on mieluisin. Voi mainita joko vaatteen tai asusteen. Huomioithan, että arvonta on vain täysi-ikäisille! Arvonta-aikaa on torstaihin 29.8.2013 kello 12:00 asti. Bileohjelmassahan on mm. Fashionstore-nettikaupan syysmuotinäytös sekä mahtava Haloo Helsinki -keikka. Lauantain bileissä nähdään, eikö? ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(*affiliate-linkki)