OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuttu aihe, mutta uusi näkökulma. Kännyköihin ja tabletteihin kytkettävää retroluuria ihasteltiin jo blogissani aiemmin tässä postauksessa. Silloin mietin, onko luuri vain hankala turhake, joka kuitenkin näyttää aika kivalta. Asiaa enemmän tutkittuani löysin terveysnäkökulman, joka on myös ihan hyvä huomioida tätä aihetta miettiessä. Ihmisen aivothan kehittyvät täyteen kapasiteettiinsa vasta suunnilleen 20 ikävuoden paikkeilla. Matkapuhelimista lähtevä säteily on siis matkapuhelinten suurkäyttäjillä (eli lapsilla ja etenkin nuorilla aikuisilla) iso riski. Kirjoituksia aiheesta voi lukea täältä ja suomeksi täältä sekä täältä. Tässä vaiheessa kiitän itseäni siitä, että olen opetellut kirjoittamaan viestejä valonnopeudella enkä niinkään koukuttanut itseäni maratonpuheluihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyselin teiltä, kiinnostaisiko luuriarvonta, ja nyt sellaista olisi aivojenne onneksi sekä mahdolliseksi pelastukseksi vihdoin tarjolla. POP Phone -irtoluurit estävät jopa 99-prosenttisesti matkapuhelimista syntyvän säteilyn johtumisen aivoihin eli vaikka luuri voi vaikuttaa siroihin kännyköihin tottuneesta alkuun kömpelöltä, ihan turhakkeeksi sitä ei voi kutsua. (Toisin kuin niitä varpaidenharottajia.) Sain arvottavakseni viisi luuria ja nyt startataankin rajulla rytinällä ID-aikojen toiseksi viimeinen arvonta, joten osallistukaahan blogikotini vaihtumisen kunniaksi arvontaan sankoin joukoin! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osallistuaksesi arvontaan toimi näin:

  1. Valitse suosikkivärisi luureista tältä sivulta.
  2. Linkitä värivalintasi tämän postauksen kommenttiboksiin.
  3. Perustele värivalintasi osallistumiskommentissa.
  4. Tee kaikki edellä mainittu 30.8.2013 kello 12:00 mennessä.
  5. Jää odottamaan sähköpostia siitä, oletko yksi viidestä onnekkaasta voittajasta. (Voittajat ilmoitetaan toki tuttuun tapaan myös täällä blogin puolella mahdollisimman pian arvonnan päättymisen jälkeen.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(luuri saatu)