Moi,

Pakko laittaa sinulle henkilökohtainen kiitos keväällä Asuksen kanssa toteutetusta katumuotikuvakilpailusta, jossa kuvia äänestämällä osallistui läppärin arvontaan. Luin kilpailusta ensimmäisen kerran blogistasi ja kilpailukuvasi olivat upeita, joten kävin tykkäämässä niistä Facebookissa. Kilpailu päättyi jo jonkin aikaa sitten, mutta sainkin tänä aamuna viestin, että olen voittanut tuon Transformer Book -koneen. En meinannut uskoa tuuriani, mutta kävi ilmi, että alkuperäinen voittaja ei ollut vastannut viesteihin, ja minut oli arvottu uudeksi voittajaksi. Ja minä kun en normaalisti IKINÄ voita mitään missään arvonnoissa tai kilpailuissa.

Joten kiitos sinulle, että tarjoat lukijoillesi näin upeita mahdollisuuksia. :) Kaupallisuudesta blogeissa ollaan varmasti montaa mieltä, mutta tässä nyt ainakin on todiste siitä, että blogisi lukijat todella voittavat näistä kilpailuista joskus. :) Tykkään muutenkin blogistasi todella paljon, ja olen lukenut sitä jo useamman vuoden, Jyväskylän alkuajoista lähtien. Eli keep up the good work, olet ihana. :)

terveisin
erittäin onnellinen lukijasi Virve

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain katutyylikuvakilpailusta myös itse tuon tietokoneen palkinnoksi ja koska blogissani on testailumentaliteetti, kokeilin tietysti innokkaana, kuinka kone sopii arkeeni. Tiedän, tiedän – omistan jo ennestään ihan muutaman tietokoneen. Tämäkin läppäri on vaan sitä huippua mallia, josta voi irrottaa näytön tabletiksi ja juuri sen koen olevan aktiivisessa käytössä olevan Macbook Air -koneeni ainut miinus. Olisi kätevää, jos siitäkin saisi näytön irti! Airini alkaa olla jo kyllä niin ruosteessa (ei onneksi kuitenkaan kirjaimellisesti), että se kaipaisi skarpimpaa seuraajaa. Työläppäriäni en viitsi raahata takaisin kotiin, sillä olen kirjautunut sillä joka sivustolle ja sovellukseen yrityksemme tunnuksilla, ja kone on täynnä firman tiedostoja. Parempi vaan pitää työjutut erillään hömppäjutuistani. Tai no, jatkossahan hömppäjutut ovat työjuttujani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eksyin tuossa hieman postauksen pointista. Tarkoitukseni oli tulla tämän vähän aikaan sitten saamani sähköpostin avulla valottamaan teille, miksi arvonnat ja kilpailut ovat oleellinen osa blogeja. Varmasti arvonnat tuntuvat lähinnä niitä sponsoroivien yritysten mainoksilta ja sitähän ne osaksi ovatkin, mutta tässäkin asiassa on se kuuluisa “mutta”. Vaikka isojen lukijamäärien blogeissa voittomahdollisuus saattaa lukijoista tuntua naurettavan pieneltä, tärkeää on muistaa, että aina joku voittaa. Vaikka todennäköisyys maailmanympärimatkaan olisi siis vain yksi miljoonasta, se yksi voit olla juuri sinä. Ja se, että joku tulee onnelliseksi minun blogini välityksellä, tekee minut onnelliseksi. Tänään olen Virven vuoksi onnellinen, vaikka muuten hieman ärsyttääkin elämä ja varsinkin blogimaailma. :)