Viikon paras ikävä (tai oikeastaan pahin ikävä) kohdistuu jälleen kerran rakkaaseen Finski-kissaan. Tuo karvamatojen kuningas majailee vanhempieni luona maalla enkä pääse pitkään aikaan pikkuista katsomaan. Katselin illalla telkusta jotakin dokumenttia jättilemmikeistä ja valtava kissa sulatti sydämeni. Yöllä näin vielä unia kissoista, joten “katti-ikävä” aamuksi oli taattu. On ihana herätä siihen, kun joku kävelee masun päällä, läimii tassulla poskea tai nakertaa nälissään ukkovarvasta. Miksi, oi miksi elämäntilanteeni on mitä on, kun tarvitsen selvästi itselleni vielä miehen lisäksi kissan. :/

Finski-kollaasi

Viikon paras biisi, jota luukutan noin kymmenen kertaa tunnissa, on Kim Cesarion nimisen nuoren miehen Undressed-kappale. Kuunnelkaahan ihmeessä biisi alta, jos ette siihen ole vielä törmänneet. Löysin vähän aikaa sitten myös uuden kivan striimauspalvelun, jossa tietokoneelle ei tarvitse ladata mitään. Kirjoittelen palvelusta varmaankin lisää heti, kun ehdin ja jaksan. Tein teille jo muutaman soittolistankin jaettavaksi, mutta muokkailen vielä itse soitinta mieleisekseni ennen niiden jakamista teille. Malttia siis!

Viikon paras ketutus syntyi, kun tajusin, että elokuu tulee olemaan töiden kannalta aivan täyttä helvettiä. Onneksi putiikille pääsee rentoutumaan toimistolta ainakin kerran viikossa. Jos voisin valita, kelluisin ystävieni kanssa järvessä tunnin joka päivä, ihan vaan höpötellen niitä näitä. Instagram-seuraajani tietävätkin, että nukuin koko lauantain väsymystäni pois. Alkaa tämä stressi sahata hiljalleen niskaa poikki, mutta onneksi kuukauden päästä pitäisi helpottaa jo huomattavasti. Työnarkomaani kuittaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras blogivierailu tapahtuu tälläkin hetkellä tutun ja turvallisen Fashionstore-nettikaupan Styleguide-blogissa. Kirjoittelen sinne nyt elokuun ajan satunnaisesti blogipostauksia tyylijutuista ja onpa luvassa yksi aika siisti arvontakin. Hurjasta muuttumisleikistä nyt puhumattakaan! Pysykäähän siis linjoilla, jos uusi tyyli kiinnostaa yhtään. Linkkaan kyllä kaikki uudet postaukset tännekin, ettei mitään mene keltään ohi. Myös blogini FB-sivua kannattaa pitää silmällä, linkki sinne löytyy tuosta sivupalkistani. Styleguiden blogia ja uutta farkkupostaustani pääsee lukemaan tästä. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA